HELLO
HELLO! #HelloItsMe

27-godišnja pjevačica hita “I Like It”, Camila Cabello otkrila je detalje svog prvog seksualnog odnosa tijekom gostovanja u podcastu Armchair Expert, koji vodi Dax Shepard.

Camila je otkrila da je izgubila nevinost s 20 godina sa svojim prvim dečkom, Matthewom Husseyjem. Upoznali su se na snimanju Today Showa u veljači 2018.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli camila (@camila_cabello)

 

Camilla je u podcastu ispričala detalje svoje prve veze. “Već sam prije slušala njegov podcast kao obožavateljica jer je imao podcast o vezama”, izjavila je pjevačica.

Camila Cabello nevinost je izgubila u prvoj vezi u koju je ušla s 20 godina

Camila i Matthew otišli su na večeru iste večeri. “Te noći smo otišli na večeru i to je bila moja prva veza,” rekla je. “Mislim da je ipak bilo malo kasno za moju prvu vezu, imala sam 20 godina”, našalila se Camila.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli camila (@camila_cabello)

Dax Shepard upitao je pjevačicu je li ikada imala seksualne odnose prije nego što je počela izlaziti s Matthewom na što je odgovorila; “Ne! To je bilo moje prvo seksualno iskustvo. Prvo vođenje ljubavi dogodilo mi se sa skoro 21 godinom… To je doslovno bilo vođenje ljubavi. Bilo je prekrasno”- dočarala je zvijezda.

Camila je bila očarana

Nakon toga, Camila je dodala, “Bio je stvarno sjajna osoba. To je bila savršena prva veza. Stvarno mi je proširio svijet jer nije bio iz moje industrije. Bilo je kao, ‘Oh moj Bože! Jesi li ikada gledala dokumentarce Anthonyja Bourdaina? I jesi li ikada gledala filmove studija Ghibli?’ Stvarno mi je proširio horizonte” objasnila je pjevačica.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli MAKE OUT HILL (@venukyss)

Camila i Matthew prekinuli su u lipnju 2019., a ona je nedugo nakon toga počela izlaziti s  pjevačem Shawnom Mendesom. S njim je provela dvije burne godine. Nakon toga su se nakratko bili i pomirili, ali očito im nije bilo suđeno. Nedavno se spominjalo da je možda u vezi s reperom Drakeom.

druge vijesti