HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Calista Flockhart (59) i Harrison Ford (81) u vezi su od 2002, a u braku od 2010. te su jedan od najstabilnijih parova Hollywooda.

Ne govore često o tajni svoga braka, ali ona je nedavno progovorila u intervjuu s poznatom voditeljicom Kelly Ripom.

Kelly Ripa je pitala glumicu kako ona izvlači “blagu stranu Harrisona Forda“, a Calista se našalila da je se njezin suprug – boji!

Calista Flockhart kaže da se Ford nje – boji

Nakon što je Kelly završila svoje pitanje, Calista se nasmiješila i nagnula k njoj. Dok je Kelly bila s njom, zvijezda serije Ally McBeal otkrila je svoju tajnu. “Imam nešto: on me se boji”, rekla je, a publika se smijala s njom. Kelly je rekla svom suprugu i suvoditelju Marku Consuelosu da to primi na znanje.

harrison ford

Mosquito Coast iz 1986. Calisti je omiljeni Harrisonov film.FOTO: Profimedia

Kelly i Mark također su pitali Calistu o tome kako se osjećala kada je njezin suprug nagrađen za životno djelo od strane Critics’ Choice Awardsa, a ona je bila vrlo emotivna: “To je emotivna stvar. Njegov opus je tako nevjerojatan, i to je tako zasluženo. Jako sam ponosna na njega i sretna zbog njega, rekla je.

Voditelji su tada pitali Calistu koji joj je film njezina supruga najdraži, a ona je otkrila da je to njegova drama Mosquito Coast (Obala komaraca) iz 1986. godine.

Calista Flockhart i Harrison Ford zajedno su više od 20 godina

Harrison i Calista zajedno su od 2002., a vjenčali su se 2010. Slavni Indiana Jones Calistin je prvi suprug. On je bio dva puta u braku prije nje, prvi put s Mary Marquardt od 1964. do 1979., a zatim s Melissom Mathison od 1983. do 2000. kada su se rastali. Njihov razvod okončan je 2002. godine.

calista harrison

Harrison i Calista vole se već više od 20 godina.FOTO: Profimedia

Kad je Harrisonu na dodjeli Critics’ Choice Awards dodijeljena nagrada za životno djelo, iskoristio je priliku da s oduševljenjem govori o svojoj supruzi. I on i Calista su se rasplakali dok joj je zahvaljivao na pozornici. “Želim zahvaliti svojoj lijepoj supruzi Calisti Flockhart, koja me podržava kada mi treba puno podrške“, rekao je. “A ja trebam puno podrške.”

druge vijesti