HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Ljubav između brata i sestre je jedinstvena i duboka veza koja često počinje još u djetinjstvu. To je veza temeljena na zajedničkim uspomenama, podršci i međusobnom razumijevanju. Ljubav između Petre Nižetić i njezinog brata Luke uvijek je bila snažna, a to je posebno vidljivo u njihovim najnovijim zajedničkim trenucima koje je Petra podijelila na Instagramu.

brat i sestra

Brat i sestra znaju kako kombinirati posao i zabavu

Petra je podijelila prekrasne fotografije sa svojim bratom, slavnim hrvatskim glazbenikom Lukom Nižetićem. Slavna fotografkinja je poznata po svojim predivnim slikama, ali moramo priznati da su ove nadmašile sva očekivanja. Na slikama vidimo brata i sestru kako se zabavljaju na plaži, stvarajući nezaboravne uspomene koje su zabilježene kroz Petrinu kameru.

brat i sestra

Za fotkanje su se brat i sestra odlučili na casual ljetni stil. Luka je na sebi nosio bijeli top koji nalikuje na potkošulju te bijele hlače elegantnijeg kroja. Njegov outfit odiše casual elegancijom, dok se Petra odlučila na malo zabavniji look. Uvijek simpatična Petra odabrala je baršunasti smeđi set s bijelim točkicama. Prekrasna kombinacija odiše razigranošću, a svoj look je upotpunila bijelim retro naočalama.

brat i sestra

Za Petru je njezin brat najveće bogatstvo

Na čemu ste zahvalni svojim roditeljima?” napisala je Petra uz svoju objavu.

”Ja na puno toga. Što su mi uvijek bili potpora i davali mi vjetar u leđa, a kad bih zastranila (a bilo je i toga) bili su prisutni i izveli me na pravi put. Što su naporno radili kako bi mi mogli priuštiti školovanje, tenis, jezike, putovanja, bili mi potpora kad sam zamrznula fakultet na 8 godina kako bih radila neizvjestan posao na televiziji, pritom ne preispitujući moju odluku. I da moram, sve bih to mijenjala za najveći od svih darova kojim su me blagoslovili, a to je moj brat, moj najbolji drug, moj Petar Pan i najbolji ujo na svijetu.”

brat i sestra

U svijetu u kojem su obiteljske veze često izazovne, Petra i Luka Nižetić svojim primjerom pokazuju koliko je važno čuvati i njegovati one koje volimo, te biti zahvalni za svaku zajedničku uspomenu.

druge vijesti