HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Hvaljeni hrvatski komičar Ivan Šarić poznat je kao uvijek nasmiješen muškarac koji kao iz rukava spremno baca šalu za šalom, no svojom je novijom objavom izmamio suze na lice svojih brojnih fanova na društvenim mrežama.

Ivan Šarić uživa u ulozi tate

Ivan Šarić, koji s poznatom voditeljicom Koranom Gvozdić ima sina Olivera, uživa u ulozi tate, a posebno je ponosan kad na njega može prenijeti dragocjene uspomene koje ga vežu za njegovo djetinjstvo.

U najnovijoj objavi na njegovom Instagram profilu možemo vidjeti Ivana Šarića odjevenog u prugastu bijelu majicu kako na ramenima nosi svog preslatkog sina Olivera, odjevenog u narančaste hlačice i bijelu majicu s likovima iz crtića.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ivan Saric (@ivansaric)

Spretni celebrity tata oko vrata ne nosi samo sina, već i torbicu u kojoj se nalazi sve što bi njegovom mališanu moglo zatrebati.

Ivan Šarić prenosi uspomene s koljena na koljeno

Nošenje na ramenima izuzetno veseli preslatkog dječaka, a nekoć je jednako veselilo i Ivana Šarića kad je bio mali. Naime, upravo takve šetnje s ocem jedna su mu od najdražih uspomena na dane u kojima je i sam bio dječak, što je objasnio uz neodoljivu video objavu.

“Moje prvo sjećanje je da me tata nosi na ramenima kroz zadarske kalete.
Pa se potajno nadam da će to i tvoje biti”, napisao je poznati tata na svom profilu.

Maleni Oliver rodio se 13.travnja 2021. godine, a na svijet je stigao mjesec dana prerano zbog čega je Korana s njim morala ostati 38 dana u bolnici. Voditeljica se više puta prisjetila teških trenutaka koje su ona i tek rođeni sin prošli u pandemiji, a otkrila je i kako joj je u teškim trenucima utjehu pružala rođendanska kapica.

druge vijesti