HELLO
Domagoj Kukec

Bojana Gregorić Vejzović, istaknuta hrvatska glumica, nedavno je izazvala pažnju javnosti svojom inspirativnom porukom o važnosti osjećaja.

Bojana ističe duboku bit emocionalne inteligencije i kako su osjećaji ključne informacije za vođenje kvalitetnog života.

Poruka Marka Grovesa, koju je glumica podijelila na Instagramu, glasi: ”Nitko vas ne uči da su osjećaji informacija. Oni su doslovno dijelovi informacija koji nam govore u kojem smjeru trebamo ići, prema čemu se kretati, od čega se odmaknuti, protiv čega izgraditi zid i kakva su ponašanja sigurna u odnosu s nama. Osjećaji vam govore gdje vam je potrebna granica. Kažu vam gdje ste nježni. Govore vam o vama – i također im se mora pristupiti s otvorenošću, znatiželjom i neosuđivanjem.”

Bojana Gregorić Vejzović Instagram

Ova izjava podsjeća na dublje razumijevanje emocionalne inteligencije i važnost slušanja vlastitih osjećaja kao putokaza u životu. Osjećaji nisu samo prolazne emocije, već su ključni pokazatelji našeg unutarnjeg stanja i potreba.

Bojana Gregorić Vejzović oduševila jako bitnom porukom

Ova poruka nije samo podsjetnik na važnost samopromatranja i introspekcije, već i poticaj da se osnaži emocionalna inteligencija. U svijetu koji često stavlja naglasak na racionalnost i produktivnost, glumičina poruka podsjeća nas da je važno dati prostora i vrijednosti našim osjećajima.

PROČITAJTE: Sarah Jessica Parker odlučila je starjeti prirodno – i ima jako bitnu poruku za sve žene!

U ovom dobu brzih promjena i užurbanog načina života, važno je povremeno usporiti i posvetiti pažnju vlastitim osjećajima.

Bojana Gregorić Vejzović dijeljenjem ove poruke potiče nas da budemo svjesni, suosjećajni i pažljivi prema vlastitim emocijama, što može poslužiti kao ključ za ispunjen i autentičan život.