HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Pola desetljeća nakon što se vratila snimanju u live-action remakeu Kralja lavova, Beyoncé je potpisala ugovor za pojavljivanje u još jednom, sličnom filmu. Ovaj put pretvara produkciju u obiteljsku stvar.

Beyoncé će glumiti u nadolazećem Disneyevom filmu Mufasa: Kralj lavova sa svojom kćeri Blue Ivy Carter. Glumačka ekipa je otkrivena kada je prvi trailer za film objavljen na internetu.

Ovaj put, Beyoncé će ponoviti svoju ulogu Nale, Simbine ljubavi u originalnom Disneyjevom animiranom filmu. Blue Ivy će glumiti Kiaru, kćer Simbe i Nale.

Mufasa: Kralj lavova i Blue Ivy oduševit će sve uzraste

Mufasa: Kralj lavova je prva filmska uloga Blue Ivy. Kao Beyoncéina kći, već se pojavila u brojnim dokumentarnim filmovima uz svoju majku.

Mnogi su se ljudi upoznali s Blue Ivy preko Renaissance: A Film by Beyoncé. Taj hibridni koncertni film/dokumentarni film usredotočen je na pjevačičinu svjetsku turneju Renaissance, koja je pratila njezin istoimeni album u ljeto 2022. Blue Ivy je nastupila na nekoliko datuma na putu, a cijeli segment produkcije ispričao je priču kako se uključila i osposobila za priliku.

Mufasa: Kralj lavova je prequel igranog/animiranog filma Kralj lavova. Predviđeno je da će biti objavljen 20. prosinca 2024.

Osim Beyoncé, mnogi glasovni glumci koji su se pojavili u Kralju lavova vraćaju se za ovaj projekt. Seth Rogen i Billy Eichner spremaju se za još jednu ulogu. Pridružuju se i kolege poput Donalda Glovera i Thandiwe Newton.

Sa samo 12 godina, Blue Ivy već je jedna od najuspješnijih osoba svoje dobi na svijetu. Zajedno s majkom nalazi se na Hot 100 s pjesmom Brown Skin Girl. Ta je pjesma – točnije njezin glazbeni video – osvojila je nekoliko Grammyja, čineći najstarije Beyonceino dijete jednim od najmlađih osvajača Grammyja u povijesti.

druge vijesti