HELLO
Domagoj Kukec

Blake Shelton kaže da je život u njegovoj rodnoj državi Oklahomi utjecao na njegovu suprugu Gwen Stefani.

“Neću reći da je postala seoska djevojka,” rekla je 47-godišnja ikona countryja za E! Vijesti tijekom novog intervjua. “Ali mislim da počinjemo vidjeti drugu stranu Gwen.”

Čini se da ta “drugačija strana” uključuje ulazak u country žanr – nešto što fanovi možda nisu očekivali od rockerice. Moćni par nedavno se udružio za robusnu verziju hita The JuddsLove is Alive. “Mislim da joj je country glazba na neki način dala priliku da pokaže kakva je nevjerojatna pjevačica”, rekao je Blake, ističući da je ona također “nevjerojatan tekstopisac”.

Blake Shelton Gwen Stefani

Kada su ga novinari upitali mogu li fanovi očekivati ​​više njihove zajedničke glazbe, Blake je bio oduševljen tom mogućnošću. “O moj Bože, Gwen, da, još glazbe, molim te”, nasmijao se. “Trebam to. Moja karijera zahtijeva da snimaš više glazbe sa mnom, Gwen.”

PROČITAJTE: Brak Gwen Stefani funkcionira unatoč različitostima

Blake Shelton i Gwen Stefani upoznali su se i zaljubili dok su zajedno radili na The Voiceu. Vjenčali su se na raskošnoj ceremoniji 2021. Blake je u međuvremenu napustio show, a Gwen je nastavila raditi kao sutkinja u showu.

Blake Shelton Gwen Stefani

Gwen i njezini sinovi s bivšim, Gavinom Rossdaleom – Kingston (17), Zuma (15) i Apollo (9) savršeno su se uklopili u slavnu obitelj.

PROČITAJTE: Gwen Stefani zablistala na zvjezdanoj ceremoniji – Suprug otkrio tajnu njihovog sretnog braka!

Country zvijezda, koji je prije bio u braku s Mirandom Lambert , također je nedavno podijelio što najviše voli u braku s Gwen. “Najbolji dio je ležati s njom noću i onda se probuditi i ona je tamo ujutro,” rekao je o pjevačici tijekom pojavljivanja u studenom na TODAY.

Blake Shelton Gwen Stefani

“Jednostavno nisam znao da takvo nešto postoji, da je to moguće.”