HELLO
Domagoj Kukec

Kim Kardashian je “ponižena i zabrinuta” zbog nedavnih čudnih postupaka bivšeg supruga Kanyea Westa – nedavno su ga fotografirali bez hlača tijekom vožnje brodom u Italiji.

Zvijezda emisije “The Kardashians”, koja je bila u braku s Kanyeom Westom od 2014. do 2022. godine, navodno vjeruje da “nešto nije u redu” s Kanyeom Westom, koji trenutno provodi odmor s novom ljubavi, Biancom Censori.

Bivši suprug Kim Kardashian pokazivao stražnjicu turistima

Kim Kardashian “ne zna kako će sve to objasniti djeci”, rekao je insajder za Sun nakon što je njezin bivši suprug pokazao stražnjicu turistima na susjednim brodovima dok je plovio poznatim kanalima Venecije.

“Kim je bila toliko zabrinuta zbog novih slika koje su izašle s Biancom, ne zna kako sve to objasniti djeci”, rekao je insajder.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

“Srami se i zabrinuta je za njega – šeće okolo bos sa šampanjcem, nešto očigledno nije u redu”, rekao je insajder.

“Teško joj je jer čim pomisli da može krenuti dalje, nešto novo se dogodi i opet je uvučena u to”, nastavio je insajder.

“Radije bi to ostavila iza sebe i zaboravila na to”, dodao je insajder.

Bivši suprug Kim Kardashian već izazvao antisemitski skandal

Tijekom ovog izlaska, Kanye West je bio odjeven u crno, dok je Bianca Censori nosila kožnati kaput s vrlo malo odjeće ispod njega.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)


Upadljivi par, “vjenčan” u siječnju u ceremoniji koja nije pravno obvezujuća – bio je u društvu nepoznate ženske prijateljice. Glazbenik i njegova prijateljica su se vjenčali samo dva mjeseca nakon što je okončan njegov razvod od Kim Kardashian.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Kim Kardashian (@kimkardashian)

Njegov odnos sa ženom koja izgleda poput Kim Kardashian uslijedio je ubrzo nakon javne osude zbog njegovih uznemirujućih antisemitskih izjava koje su utjecale na njegovu popularnost.