HELLO
Domagoj Kukec

Beyonce i Lady Gaga ponovno snimaju? Fanovi tako misle.

Tijekom svečanosti Super Bowla, Beyoncé je formalno okončala dugotrajna nagađanja o drugom dijelu svoje Renaissance trilogije objavom trailera nazvanogact ii na Instagramu, dodajući datum izlaska projekta: 29. ožujka. Također je objavila dvije pjesme, “Texas Hold ‘Em” i “16 Carriages”.

U traileru se vidi kako Bey vozi taksi kroz pusti krajolik. Fanovi su povezali taksijem i krajolikom s glazbenim spotom za Beyoncé i Lady Gage iz 2010. godine, Telephone, u kojem Bey izvlači Gagu iz zatvora i dvojac se vozi okolo u crveno-žutom kamionu nazvanom “p—- wagon”. Glazbeni spot završava riječima “Nastavlja se”, iako nikada nije nastavljen. Fanovi misle da se priča nastavlja sada, 15 godina kasnije, povezujući taksi iz Beyinog trailera s glazbenim spotom. Bey i Gaga još nisu potvrdile buduću suradnju, pa su teorije u ovom trenutku samo nagađanja.

Beyonce rasturila s Renaissance turnejom

Naslov act ii još nije poznat, a riječ je o nastavku Renaissance. Taj album, sedmi solo studijski album Beyoncé, debitirao je na Billboard 200, stvorio je top 10 hitove na Billboard Hot 100 “Break My Soul” (br. 1) i “Cuff It” (br. 6) — i služio kao glazbena podloga povijesne svjetske turneje Renaissance, koja je zaradila više od 579 milijuna dolara.

Između referencija na njezin rodni Teksas i country zvuka novog isječka, čini se da su fanovi bili u pravu s teorijom da će Beyoncéin sljedeći LP istražiti country glazbu.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce)