HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Baby Lasagna, zvijezda koja je osvojila srca publike diljem Europe, nastavlja svoj uspon na glazbenoj sceni bez stanke. Njegov nevjerojatan uspjeh na Eurosongu ove godine, gdje je svojim jedinstvenim stilom i energičnim nastupom oduševio gledatelje i žiri te osvojio drugo mjesto na natjecanju, učinio ga je jednom od najprepoznatljivijih figura u svijetu glazbe.

Baby Lasagna pripreme je podijelio s fanovima

No, Baby Lasagna ne staje samo na glazbi. Njegova predanost zdravom načinu života i ljubav prema vježbanju također su važan dio njegovog identiteta. Nedavno je na svom Instagram profilu podijelio fotografiju na kojoj marljivo vježba na spravi u teretani, pokazujući svoju posvećenost održavanju vrhunske forme.

baby lasagna pripreme

Marko se počeo otvarati svojim pratiteljima

Simpatični Marko osvojio je srca publike svojom skromnošću i simpatičnošću, a nedavno je na svom Instagramu počeo otkrivati više detalja iz svog privatnog života što ga je dodatno zbližilo s pratiteljima. Osim privatnih detalja, Baby Lasagna obavijestio je svoje pratitelje kako trenutno radi na novom projektu, kojemu se svi veselimo.

baby lasagna pripreme

 

druge vijesti