HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Eurosong je iza nas, a vjerujemo da se mnogi još uvijek nisu oporavili od šoka koji je izazvala spoznaja da se 2025. godine ova glazbena manifestacija ipak neće održati u Hrvatskoj. Pobjedu je odnio Nemo, pjevač iz Švicarske s pjesmom “The Code” i to isključivo zato što je žiri agresivno nagrađivao njegov nastup s 12 bodova dok se kod publike nije proslavio.

Činjenica je da mnogi nisu oduševljeni Nemovom pobjedom, počevši od toga da je prilikom predstavljanja zemalja izašao noseći zastavu koja nije švicarska državna zastava.

PROČITAJTE: Opsežni vodič – Objašnjenje LGBT zastave

S obzirom na društvene mreže koje su se užarile nakon pobjede Nema i nevjericom koja je obišla cijeli svijet, za pretpostaviti je da se mladi pjevač duboko u sebi zapitao je li zbilja zaslužio pobjedu ili je pobjeda ipak trebala ići Baby Lasagni.

baby lasagna

Najpoznatiji ples na svijetu

Nemo je tijekom priprema za ESC shvatio da su Baby Lasagna i pjesma “Rim Tim Tagi Dim” ozbiljno osvojili Europu i svijet. To se nije moglo reći za njegovu pjesmu pa se na valu uspjeha našeg predstavila upustio u izvođenje koreografije koju trenutno plešu svi.

@nemothingsss tried the ‘rim tim tagi dim’ elevator hack and it actually worked! 🤯 thank u for a banger that can keep the doors open @The Baby Lasagna Official 💕 #eurovision #rimtimtagidim #nemo #nemomusic #thecode #babylasagna #lifehacks ♬ original sound – nemothingsss

Iako Hrvatska nije ukupan pobjednik Eurosongu, ne treba zaboraviti da je pobijedila po glasovima publike. Ne sumnjamo kako će Baby Lasagna ući u povijest Eurosonga kao jedan od najvećih favorita u povijesti.

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024