HELLO
Domagoj Kukec

Antonija Blaće, poznata hrvatska voditeljica i omiljeno lice malih ekrana, osvaja nas svojim šarmom, pozitivnom zaraznom energijom i, naravno, smeđom kosom s plavim pramenovima koja je njezin svojevrsni zaštitni znak. No, nedavno je odlučila malo začiniti svoj izgled eksperimentirajući s novom bojom kose putem popularnog filtera na TikToku kojim je primijenila boju svoje uvijek postojane kose.

Od samog početka karijere, Antonija je bila vjerna svojoj prepoznatljivoj frizuri, no to ne znači da nije otvorena za promjene ili eksperimentiranje. Koristeći filter na TikToku, odlučila je isprobati kako bi izgledala s neobičnom, ali privlačnom svijetlo narančastom kosom. Ova boja najavljuje se kao veliki trend među crvenokosim ženama za 2024., i moramo priznati da Antonija s njom izgleda odlično.

@antonijablace Past cu u depru od ovih filtera. #fyp ♬ Jolene by Dolly Parton – nessa mia rainey

No, filteri na društvenim mrežama donose mnogo više od promjene boje kose. Uz novu boju dolazi i ispeglani izgled, bez bora, s punijim usnama i pjegicama. Antonija je s humorom prihvatila ove promjene te je na svom profilu napisala: “Past ću u depru od ovih filtera.”

Filter na TikToku oduševio pratitelje, Antonija Blaće uvijek izgleda besprijekorno

I dok se Antonija možda neće odlučiti trajno promijeniti boju svoje kose, njezini fanovi bili su oduševljeni, a većina se složila u komentarima da bi voditeljica trebala isprobati crvenu boju kose jer joj stoji izvanredno.

PROČITAJTE: Simpatična Antonija Blaće pokazala svoju novu frizuru i oduševila

Ponekad je važno izaći iz zone udobnosti i eksperimentirati s različitim izgledima. Jer, kao što kaže stara poslovica,Variety is the spice of life, Antonija Blaće definitivno je začinila našu medijsku scenu svojom šarmantnom pojavom i pozitivnim duhom.

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024