HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Sviđa vam se ideja crvene kose, no ne znate jeste li dovoljno odvažni za takvu promjenu? Kosa Antonije Stupar Jurkin mogla bi vas inspirirati. Lijepa hrvatska voditeljica koja se oduvijek ponosi svojom prirodnom smeđom kosom nedavno je napravila veliki rez i prepoznatljivu dugu kosu skratila u trendi bob, a sad se odlučila na još jednu promjenu koja je mnoge iznenadila.

Kosa Antonije Stupar Jurkin dobila je proljetni makeover

Antonija Stupar Jurkin prisustvovala je jednom eventu na kojem se odvažila na makeover koji bi mogao poslužiti kao inspiracija mnogim ženama koje koketiraju s idejom o promjeni boje kose u crveno.

PROČITAJTE: Jennifer Garner kaže da je ovaj sprej napravio čuda kad joj je ispadala kosa

Čokoladno smeđi bob Antonije Stupar Jurkin sad je prošaran crvenim pramenovima, što poznatoj voditeljici omogućuje da ležerno isproba crvene nijanse na kosi bez drastičnih promjena.

kosa Antonije Stupar Jurkin

Crveni pramenovi lijepoj Antoniji odlično stoje, a ako poželi, lako će ih ponovno vratiti u smeđu boju.

Koji su trendovi za 2024. godinu kad je crvena kosa u pitanju?

Kad je o bojama za kosu riječ, crvena boja je toliko posebna da je uvijek u modi, no neke se nijanse iz sezone u sezonu proglašavaju popularnijima od drugih.

Antonija Stupar Jurkin helo magazine croatia hrvatska kosa Antonije Stupar Jurkin

U 2024. svi žele duboke crvene nijanse kakve nosi Dua Lipa a sada na pramenovima i Antonija Stupar Jurkin. Šuška se i da će veliki proljetni trend biti boja pod nazivom – soft ginger red.

druge vijesti