HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Čak i žene s najzdravijom i najbujnijom kosom u nekim se fazama života znaju suočiti s prekomjernim ispadanjem vlasi. Bez obzira na to je li riječ o hormonalnoj neravnoteži, bolesti, prijelazu iz jednog godišnjeg doba u drugo ili pretjeranom korištenju kemikalija na kosi i vlasištu, ispadanje kose dobro je poznat problem s kojim se žene i muškarci diljem svijeta pokušavaju izboriti na razne načine. Oskarovka Jennifer Garner s ispadanjem kose susrela se tijekom svojih trudnoća, a tada je otkrila sprej za rast kose koji ju je, kako kaže, spasio.

kosa ispadanje kose Jennifer Garner Virtue hello magazine croatia hrvatska sprej za rast kose

Ovaj sprej za rast kose Jennifer Garner ne može dovoljno nahvaliti

Slavna glumica svoj omiljeni sprej za rast kose nahvalila je na Instagramu, gdje ga je nazvala najvećim otkrićem u posljednje vrijeme kad je kosa u pitanju te tajnom oporavka njezine kose koja je ispadala.

O kojem je proizvodu riječ?

Riječ je o proizvodu Virtue Labs Flourish Density Booster čiji je cilj oporaviti stanje vlasišta kako bi kosa ponovno narasla i bujala.

PROČITAJTE: Prije ili nakon šamponiranja? Evo kako se i kada izvodi masaža vlasišta za zdravu i sjajnu kosu

Ovaj proizvod namijenjen je onima koji se suočavaju s umjerenim ispadanjem kose, a sudeći po recenzijama i riječima slavne Jennifer, daje odlične rezultate.

kosa ispadanje kose Jennifer Garner Virtue hello magazine croatia hrvatska sprej za rast kose

Virtue Labs Flourish Density Booster stoji 54 eura, a do Hrvatske se može naručiti iz britanske online trgovine Cult Beauty.

Jennifer je izjavila da bi “ubila za ovaj sprej za rast kose” da je znala da postoji kad je dojila

Jennifer Garner oduševljena je proizvodom koji je pogodan i za trudnice i dojilje te kaže kako bi “ubila za njega” da je znala da postoji dok je dojila, odnosno kad joj je kosa počela ispadati.

Ovaj sprej napravljen je bez boja, bez parabena i bez glutena. Pun je hranjivih sastojaka biljnog podrijetla poput keratina i peptida, koji pomažu u održavanju zdravih vlasi i zdravog vlasišta.

Dodatni plus je predivan miris u kojem se isprepliću cvjetne i citrusne note.

druge vijesti