HELLO
Domagoj Kukec

Ana Radišić trenutno uživa izvan Hrvatske. Poznata voditeljica uputila se u Bruxelles, te uživa u svemu što taj grad nudi.

Na Instagramu možemo vidjeti Anu u svoj njezinoj raskoši, a društvo joj je pravio jedan od najpoznatijih influencera i TikTokera u Hrvatskoj, Andro Anić, koji stoji iza TikTok profila Bok Andro te Instagram profila Hej Andro.

Voditeljica je bila iznimno vesela zbog posjeta ovom kultnom europskom gradu, a u jednom izdanju vidimo ju u predivnoj bijeloj pletenoj majici koja je otkrivala njezina gola ramena. Cijeli outfit je upotpunila klasičnim crnim hlačama koje su izvrsno pristajale njezinoj figuri.

Anu možemo vidjeti i kako razgledava grad, a tom se prigodom ogrnula sivom bundicom koja je naglasila njezinu sofisticiranost.

Unikatna arhitektura i posebni čokoladni specijaliteti posebno su oduševili poznatu voditeljicu.

Ana Radišić primjer je odgovorne, bitne i talentirane voditeljice

Ana je u Bruxelles otišla kako bi prisustvovala Belgian presidency Council of the European Union-Content with Conscience konferenciji.

“Hvala na prilici da pokažem primjerom kako sam odlučila biti odgovorna, stvarati sadržaj u koji vjerujem, s kojim živim i svim srcem rezoniram. Završiti školu odgovornog influensanja, iskoristiti medijsku eksponiranost na način da uistinu primjerom budem #boljionline”, ponosno je ustanovila voditeljica.

PROČITAJTE: Vlak od Bruxellesa do Praga – Dva predivna grada bit će spojena noćnom vožnjom!

Ana Radišić jedna je od najboljih voditeljica koja ima utjecaj na milijune ljudi. Njezin podcast Ana Radišić podcast ugošćava bitne osobe iz javnog života, a ona svojim šarmom i karizmom izvlači iz ljudi ono najbolje. Njezine teme i pitanja od presudne su važnosti za brojne živote, a mi jedva čekamo vidjeti što će nam novo pripremiti ova talentirana novinarka!

druge vijesti