HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Je li Oprah Winfrey upravo “popljuvala” cijelu svoju karijeru na kojoj je sagradila enormno bogatstvo i pridobila povjerenje brojnih gledatelja diljem svijeta? Mršavljenje i nova vitka figura ovih su mjeseci u fokusu kad je slavna voditeljica u pitanju, a svaki njezin novi potez uistinu je neočekivan. Nakon što je krajem prošle godine zablistala uz nevjerojatno vitku liniju, najprije je tvrdila da ne uzima Ozempic te da je riječ o tjelovježbi i zdravoj prehrani, zatim je otkrila kako ipak uzima Ozempic i počela taj lijek za mršavljenje uzdizati do nebesa, zbog čega je odstupila i od svoje uloge člana udruge Weight Watchers za zdravo mršavljenje, čime se ponosila punih deset godina. U novom trosatnom specijalu voditeljica Oprah o mršavljenju govori iskreno i osvrće se na svoju ulogu u takozvanoj kulturi dijeta.

Naime, Oprah sada otkriva kako su emisije na temu mršavljenja koje je godinama vodila, stvarale potpuno krivu percepciju u javnosti kad su dijete i vitka linija u pitanju.

Oprah Ozempic WeightWatchers hello magazien croatia hrvatska Oprah o mršavljenju

Oprah o mršavljenju i dijetama: postavila sam standarde koje ni ja ni itko drugi ne može postići

U sklopu javljanja na YouTubeu u suradnji s tvrtkom WeightWatchers čije je i dalje zaštitno lice, Oprah Winfrey otvoreno je govorila o svom prethodnom doprinosu u promicanju nerealnih i nezdravih standarda prehrane.

PROČITAJTE: Oprah Winfrey više neće biti u upravi tvrtke za zdravo mršavljenje jer koristi Ozempic

Tijekom trosatnog specijala koji je također sadržavao uvide slavnih osoba poput Rebel Wilson i Amber Riley te izvršne direktorice WeightWatchersa Sime Sistanija, Oprah je iskreno govorila o svojoj dugogodišnjoj ulozi u industriji prehrane i predanosti promjeni ovog narativa prema prihvaćanju tijela i zdravlje u svakoj veličini.

“Želim priznati da sam nepokolebljivo sudjelovala u ovoj kulturi dijeta”, otkrila je Oprah svojoj publici.

“Jako sam pridonosila tome. Ne mogu vam reći koliko sam emisija o mršavljenju i makeovera napravila, što je glavna stvar otkad radim na televiziji”, rekla je.

Priznala je da je usredotočenost na težinu postavila nerealne standarde za njezine gledatelje, standarde koje čak ni ona nije mogla podržati i rekla je da je “postavila standard za ljude koji gledaju koji ja niti bilo tko ne može održati.”

Oprah ponovno promovirala Ozempic, dionice su pale

Događaj je označio značajan zaokret za tvrtku WeightWatchers od tradicionalne kulture prehrane prema holističkom pristupu zdravlju, koji uključuje medicinske intervencije poput upotrebe lijekova za mršavljenje kao što je Ozempic.

Otkako je Oprah priznala da koristi Ozempic dionice tvrtke WeightWatchers pale su za 75 posto, a nakon Oprinih trosatnih javljanja ponovno su porasle za 11 posto, izvještavaju američki mediji.

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024