HELLO
HELLO! #HelloItsMe

59-godišnja Teri Hatcher oduševila je svoje fanove na Instagramu predivnim fotografijama s odmora. Lijepa zvijezda serije “Kućanice”, koju mnogi pamte i kao Lois Lane iz serije “Lois and Clark”, ili jednu od najatraktivnijih djevojaka Jerryja Seinfelda iz njegovog hit sitcoma devedesetih, i danas izgleda nevjerojatno dobro, baš kao i na početku karijere, a u nedavnom intervjuu otkrila je da liniju održava redovnom tjelovježbom i prehranom koja joj najbolje odgovara na pragu šezdesetih. Dijeta Teri Hatcher zaslužna je za tako dobar izgled u jednodijelnom kupaćem kostimu koji je oduševio njezine pratitelje.

Teri Hatcher hello magazine croatia hrvatska dijeta Teri Hatcher

Dijeta Teri Hatcher isključuje mnogo toga

Lijepa Teri objavila je nekoliko fotografija s odmora i napisala: “Moj prvi odmor nakon duljeg vremena za sad me ispunio svjetlom. Nadam se da ćete i vi pronaći svoje”.

PROČITAJTE: Amal Clooney – Koju kremu obožava i koji je parfem nosila na vjenčanju s Georgeom Clooneyjem?

U nizu objavljenih fotografija, Teri je izgledala apsolutno blistavo, noseći šik par sunčanih naočala i zapanjujući kupaći kostim koji je istaknuo njezinu bezvremensku ljepotu.

Teri Hatcher hello magazine croatia hrvatska dijeta Teri Hatcher

Zanosna Teri oduvijek je pazila na prehranu i svoj izgled, a u nedavnom intervjuu otkrila je kako održava fizičko i psihičko zdravlje u posljednjih nekoliko godina.

“Nakon menopauze osjećala sam da se trebam posvetiti tjelovježbi da bi moje tijelo izgledalo onako kako bih željela. Bila sam snažna i imala sam energije, mentalno i fizički”, objasnila je. “Također se držim protuupalne dijete”, izjavila je.

Teri Hatcher hello magazine croatia hrvatska dijeta Teri Hatcher

Što je protuupalna dijeta Teri Hatcher?

Ovaj tip dijete pokušava zaštititi tijelo od procesa upale.

Onima koji se odlučuju na ovakav tip prehrane preporučuje se da izbjegavaju pšenicu, mliječne proizvode, šećer, alkohol i kavu.

“Zaista je zabavno osjećati se dobro – vrijedno je toga.”, zaključila je Teri u istom intervjuu.

S Instagrama slavne glumice doznali smo i koju knjigu čita na odmoru.

Teri Hatcher hello magazine croatia hrvatska dijeta Teri Hatcher

 

druge vijesti