HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Donosimo tri savjeta koji garantiraju svjež dah:

  1. Četkanje kvalitetnom četkicom – dva puta dnevno

Najučinkovitije sredstvo za uklanjanje bakterija u ustima su zubne četkice. Kako bi učinkovito uklonile zubni plak, moraju imati tanka, mekana i gusta vlakna. 

  1. Ne zaboravite na prostore između zuba

Niti jedna klasična četkica ne može očistiti prostor između dva zuba gdje se nakuplja najviše bakterija. Za to su vam potrebni posebni alati – međuzubne četkice. Koristite ih jednom dnevno – jednom unutra, jednom van i gotovo!

  1. Nježna i učinkovita zubna pasta

Zubna pasta je savršen dodatak oralnoj higijeni, ali važno je da ima kvalitetne i provjerene sastojke. Jordan Fresh Breath zubna pasta uz dodatak cinka i specijalnog sastojka Optafresh® učinkovito neutralizira bakterije u ustima, a samim time osigurava svjež dah tijekom cijelog dana.

Jordan paste za zube pružaju potpunu njegu vašim zubima i desnima te su nježne prema osjetljivoj sluznici usta. Ambalaža je napravljena od recikliranih materijala što ih čini ekološki prihvatljivima. 

S posebnim naglaskom na prirodne sastojke, u ponudi su i zubne paste White Smile za nježno izbjeljivanje, Sensitive za osjetljive zube i desni te zubna pasta Caries Defense za snažnu zaštitu od karijesa. 

Jordan zubne paste dostupne su u svim Bipa trgovinama.

druge vijesti