HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Francuska manikura vratila se u modu, a sad je slijedi i talijanska manikura. Ako vam je dojadio odlazak u salone po gel manikure i ne želite previše komplicirati kad su nokti u pitanju, izučite ovu vještinu koju će vam sigurno savjetovati i vaša mama ili teta. Ova retro tehnika bila je vrlo popularna u devedesetima i dvijetisućitima, a elegantne Talijanke koje ne mare previše za modne ludosti i eksperimente, nikad je nisu prestale nositi.

Talijanska manikura jednostavan je put do elegantnog izgleda noktiju

Ako želite produžiti nokte bez previše truda, sve što trebate znati je kako nanijeti lak na talijanski način.

PROČITAJTE: TikTok je presudio – Ovo će biti najpopularnija boja laka za proljeće 2024.

Talijanska manikura je upravo to — tehnika nanošenja laka za nokte koja će vizualno produžiti vaše nokte, a koju možete napraviti i sami, kod kuće.

Cilj je stvoriti neku vrstu optičkog trika sužavanjem površine nokta tako da zapravo “vizualno lažirate” njegove dimenzije.

manikura hello magazine croatia hrvatska talijanska manikura

Prema riječima slavne manikerke Geraldine Holford, tijekom lakiranja noktiju trebali biste se usredotočiti na središnji dio ploče nokta.

“Stvorite oblik tako da ne lakirate sve do rubova nokta. Ostavljajući malo prostora sa strane, stvorit ćete dojam tanjih, duljih noktiju”, izjavila je.

Uz koje se boje izvodi klasična talijanska manikura?

Bilo koja boja laka za nokte može se koristiti u talijanskoj manikuri, ali ako imate kratke i široke nokte, znajte da će im svjetlije boje dodati duljinu.

Ako želite postići sexy look, birajte klasičnu crvenu.

manikura hello magazine croatia hrvatska talijanska manikura

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024