HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Takozvana sunset blush tehnika nanošenja rumenila osvojila je društvene mreže, a ako je za vjerovati znalcima iz svijeta ljepote, uskoro će se pretočiti i na ulice metropola diljem svijeta. Ova neodoljivo zabavna i ženstvena tehnika šminkanja idealna je za proljeće i ljeto, kad sami sebi (a i drugima) dopuštamo razne modne i make up ludorije, a sve što vam je potrebno za izvođenje ovog Tik Tok hita su dva rumenila i highlighter sa zlatnim odsjajem.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Alissa Holmes (@alissajanay)

Sunset blush tehnika nanošenja rumenila imitira najromantičnije doba dana

Postoji li išta ljepše od zalaska sunca i boja koje ta pojava tako bajkovito stvara?

sunset blush rumenilo

Taj čarobni efekt sada možete iskopirati i na svom licu, uz tehniku šminkanja sunset blush koja vraća zabavu i boje u kozmetičke torbice koje su se možda umorile od pročišćenog “clean girl looka”.

PROČITAJTE: TikTok je presudio – Ovo će biti najpopularnija boja laka za proljeće 2024.

Ovakvo nanošenje rumenila odlično izgleda uz preplanulu put no jednako efektno može izgledati i na blijedom licu, ako odaberete prave nijanse.

sunset blush rumenilo

Sukladno nijansi svog tena i podtonovima koje vaša koža sadrži, najprije odaberite dvije od ovih nijansi zalaska sunca, a zatim se bacite na posao.

sunset blush rumenilo

Kako našminkati sunset blush obraze?

Na lice koje ste već ujednačili puderom najniže na obraze nanesite tamniju nijansu rumenila, zatim svjetliju, a na sam vrh jagodica nanesite highlighter.

Zatim sve dobro izblendajte i uživajte u komplimentima koji će stizati sa svih strana.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Carmela Vargas (@3i_witch)

druge vijesti