HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Vjerojatno s vama ne može podijeliti najnovije tračeve no može u kratkom roku lijepo dotjerati nokte. Na scenu je stigao robot koji radi manikuru, a koji bi u (ne tako dalekoj) budućnosti mogao dovesti do zanimljivih promjena u svijetu ljepote. Ako smatrate da žena uvijek mora imati dotjerane nokte, a ne možete podnijeti gužvu u salonima i čekanje na red, sigurno će vas zanimati ovo čudo tehnologije koje je za sad dostupno samo u Americi.

manikura ljepota nokti lak za nokte hello magazine croatia hrvatska robit koji radi manikuru

Robot koji radi manikuru nudi šarolik izbor lakova za nokte

The Clockwork Robot postavljen je na nekoliko lokacija diljem Amerike, a njegova usluga oduševila je žene u potrazi za brzom manikurom.

Kako funkcionira robot koji radi manikuru?

Riječ je o automatu koji precizno lakira nokte kvalitetnom gel teksturom lakova u raznim bojama.

PROČITAJTE: Idealna manikura za festival – Nokti Hailey Bieber svijetle u mraku

Prvo je potrebno odgovoriti na nekoliko pitanja, zatim odabrati jednu od ponuđenih boja, ubaciti bočicu u automat i umočiti nokte u posebnu tekućinu.

manikura ljepota nokti lak za nokte hello magazine croatia hrvatska robit koji radi manikuru

Zatim “klijentica” robota koji radi manikuru sjeda ispred njega te stavlja ruku na postolje, a robot joj preciznim pokretima lakira nokte.

Ukoliko osoba koja koristi suluge automata The Clockwork Robot već ima nalakirane nokte, robot najprije može ukloniti postojeći lak, a zatim nalakirati novi.

Koliko različitih manikura nudi robot koji radi manikuru?

The Clockwork Robot za sada nudi 30 različitih boja lakova, a njegova manikura stoji 10 dolara.

Postavljen je na više lokacija u New Yorku, Los Angelesu, Washingtonu i Miamiju, a ne sumnajmo da će se uskoro naći i u brojnim europskim gradovima.

Pogledajte ga na djelu!

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024