HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Svi imamo avanturu vezanu uz kultni parfem CHANEL 5 koju bi mogli podijeliti.
Kultni miris slavne francuske kuće prožeo je naša sjećanja na takav jedinstven način, tako da i sama njegova prisutnost može vratiti osmijeh na lice, ili nas odvesti na putovanje u mislima koje vodi do voljene osobe ili snažne emocije. Kultni francuski miris po prvi put je dobio ovalnu bočicu. Nova boca parfema Chanel 5 uistinu je nešto posebno.

CHANEL parfem Chanel 5 leau hello magazine croatia hrvatska novi Chanel 5 parfem

CHANEL N°5 je dalekosežni mozaik koji nadilazi prolaznost vrijeme i zadržava eteričnu lakoću mogućnosti u svom mirisni trag. To je obećanje dato već 2016. godine, kad je miris N°5 L’EAU rođen, kultni, novi očaravajući miris, cvjetne svježine i duh bez presedana. Riječ je o impulzivnoj blistavoj kapi čiji blistavi citrusi zrake lebde prema nebu, uzdignute aldehidima. Zatim dolazi cvjetni vrtlog jasmina, ruže i ylang-ylanga, zatim na kraju dinamični vetiver i cedar.

Nova boca rezervirana je za inačicu slavne “petice”, miris CHANEL N°5 L’EAU.

CHANEL parfem Chanel 5 leau hello magazine croatia hrvatska novi Chanel 5 parfem

Nova boca parfema Chanel 5 donosi poznati miris u novom ruku

Miris koji izaziva ovisnost poput linije života, jednostavan u svojoj sofisticiranosti, i sposoban pretvoriti najluđe snove u stvarnost. Tekućina i snažna kap koja ide protiv toka i udomljuje svaki emocija u svijetu.

PROČITAJTE: Posjetili smo spektakularnu izložbu posvećenu Coco Chanel – Opravdala je sva naša očekivanja

S njim možemo biti sve: bezbrižni, radosni, duhovni, misteriozni, hrabri… Ovaj cvjetni miris može ispuniti trenutne potrebe i osloboditi emocije potrebne za život trenutak u nekoliko sekundi, na trenutak. To je olfaktorni odjevni predmet prikladan za svaku priliku i svako emocija. Uvijek je spreman, tako da možete biti tko želite, kada ti želiš. Hrabro i uz potpunu slobodu.

CHANEL parfem Chanel 5 leau hello magazine croatia hrvatska novi Chanel 5 parfem

Nova boca parfema Chanel 5 označava promjene

Po prvi put u povijesti kuća CHANEL zbog mirisa CHANEL N°5 L’EAU ostavila je svoju povijesnu bocu iza sebe!

Moćna esencija nosi drugu kožu od stakla koja utjelovljuje tajna alkemija između snage i krhkosti potrebna da uhvatiti vrijeme koje prolazi i vidjeti kako kruži prije nego što nestane.

Kap života s milošću da se nastani u ovom kratkotrajnom novom izlogu. Samo na trenutak, samo dok traje ovo ograničeno izdanje.

CHANEL parfem Chanel 5 leau hello magazine croatia hrvatska novi Chanel 5 parfem

Treba ga zgrabiti, hitno, prije nego se vjetar promijeni, prije njega rasipa se i nestaje. Tako da konačno, moć sadašnjosti može se držati u jednoj kapi, na dlanu.

Zaobljena i eterična oblika i strukture, ova kolekcionarska boca je obećanje života. Mala je, ovalna i prozirna, nalik a kamenčić. Ili snop svjetlosti uhvaćen u zapanjujućoj jednostavnosti. To je boca dizajniran da usidri osjećaj prirodne životne sile. Snaga dašak života obučen u staklo prenosi nas u novi, uzvišeni, povećana dimenzija, prepuna zanosne energije.

druge vijesti