HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Tražite chic miris uz koji ćete mirisati poput ženstvenih Francuskinja, a uz koji nećete mirisati poput svake druge djevojke u prostoriji? Stigao je CHANEL COMETE!

CHANEL COMÈTE iz mirisne kolekcije LES EXCLUSIFS DE CHANEL uistinu je nešto posebno, a njegove šarmantne note stvorene su za elegantnu igru zavođenja od jutra do mraka. Zavedite sami sebe, zavedite svijet uz predivan cvjetni miris nazvan po vječnoj inspiraciji legendarne Coco.

Chanel novi parfem hello magazine croatia hrvatska Chanel Comete

CHANEL COMETE donosi sam luksuz u bočici

Prepun emocija i senzacija, miris je jezik. Ponekad, više od riječi, može otkriti aspekt osobe koja ga nosi, otkrivajući djelić njihove priče i dijeleći dragocjenu tajnu u jedinstvenom tragu mirisa.

PROČITAJTE: Posjetili smo spektakularnu izložbu posvećenu Coco Chanel – Opravdala je sva naša očekivanja

To je duh koji simbolizira kolekciju LES EXCLUSIFS DE CHANEL, izuzetnu olfaktornu liniju i luksuzni izričaj parfumerije koji ne sliči nijednom drugom, sastavljen od plemenitih i često prilagođenih materijala.

Prave tajne kože, svaka od ovih parfemskih voda otkriva jednu od karakternih osobina Gabrielle Chanel, ispisujući stranicu iz njezina života, skicirajući obrise jednog od njezinih dizajna ili ilustrirajući simbol koji je vodio njezine korake. Pričajući o ženi i dizajnerici, pričajući vlastitu priču koliko i priču Kuće, ovi mirisi pripadaju liniji stila i vremena specifičnog za CHANEL.

Chanel novi parfem hello magazine croatia hrvatska Chanel Comete

CHANEL COMÈTE naglašeno je ženstven i šarmantan

CHANEL COMÈTE sadrži mirisne note cvijeta trešnje, irisa, mošusa i heliotropa pa je puderast i cvjetni.

Osim mode, bez obzira na dob i spol, ne pridržavaju se kreativnog tempa i slušaju samo instinkt nosa koji ju je stvorio, njegovu jedinu intuiciju: “Mirisi u CHANEL-u su stanje uma. Izraz stila, ideja koja nadilazi estetiku sirovog materijala”, otkriva Olivier Polge, kreator novog CHANEL mirisa. Dijelom misterija i elegancije, dijelom savršenstva i odvažnosti, LES EXCLUSIFS DE CHANEL pozdravljaju 19. mirisnu viziju: COMÈTE.

“Htio sam pokriti žene zvijezdama. Pogledajte ove komete!”

Zašto je miris CHANEL COMÈTE dobio taj naziv? I Coco Chanel inspirirala se kometima

Mademoiselle Chanel znala je prepoznati moćnu i tajanstvenu estetsku snagu u pojedinim oblicima. Zvijezda i komet uvijek su joj bili omiljeni izvori inspiracije, naglašavajući žensku ljepotu svojom nebeskom prašinom.

Chanel novi parfem hello magazine croatia hrvatska Chanel Comete

Zbog njihovog neusporedivog sjaja, Gabrielle Chanel odabrala je komet i zvijezdu kao bitne teme svoje prve visoke kolekcije nakita, predstavljene u Parizu 1932. Bilo je sasvim prirodno da je dizajnirala nakit u njegovom obliku, poput ogrlice Comète, koja se proteže oko vrata i blista poput zvijezda u svemiru.

druge vijesti