HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Zanosna Eva Longoria nije žena koja stalno isprobava nove mirise, za razliku od njezinog supruga koji svako malo nosi novi parfem. Uvijek vas je zanimalo koji je omiljeni parfem Eve Longorije? Evo što je sve glumica rekla na tu temu.

Omiljeni parfem Eve Longorije dugo je bio jedan poznati retro miris

Eva Longoria kaže da je poznato da su Latinoamerikanke vjerne brendovima koje koriste – od kave i paste za zube pa do parfema.

Eva Longoria hello magazine croatia hrvatska omiljeni parfem Eve Longorije

Tako je i Eva Longoria čak i kad se proslavila nosila parfem White Diamonds Elizabeth Taylor koji je počela koristiti kad je bila tinejdžerica.

PROČITAJTE: Nova serija Eve Longorije Land of Women upravo je ono što smo čekali

Lijepa glumica i dan danas zna nanijeti svoj omiljeni miris iz mladosti, no uvela je i jedan novitet u svoju kozmetičku torbicu – parfem Portofino ’97 svoje najbolje prijateljice Victorije Beckham, piše Vogue.

Eva Longoria hello magazine croatia hrvatska omiljeni parfem Eve Longorije

Eva Longoria također ima i kolekciju vlastitih mirisa koji se sasvim solidno prodaju na američkom tržištu.

Miris laka za kosu Evu podsjeća na seriju Kućanice

U jednom intervjuu Eva Longoria izjavila je da je na seriju Kućanice najviše podsjeća miris laka za kosu jer je Gabrielle Solis, lik koji je tumačila, nosila natapiranu kosu.

Prisjetila se i kako se u srednjoj školi njezin parfem “natjecao” s gelom za kosu jer je uvijek birala one sa snažnim mirisom.

Eva Longoria hello magazine croatia hrvatska omiljeni parfem Eve Longorije

druge vijesti