HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Kad je Hailey Bieber prvi put predstavila izgled noktiju koji je dobio naziv glazed manikura, svijet ljepote prestao je disati. Slavna gospođa Bieber sada predstavlja novu varijantu tog trenda, a mi ne možemo dočekati pauzu da otrčimo u drogeriju po lakove za nokte uz koje ćemo ovaj look iskopirati. Poznata beauty influencerica i ovaj put je pogodila ravno “u sridu” i svima koji nisu oduševljeni sivim i plavim lakovima za nokte koji su najavljeni kao veliki hitovi za proljeće, ponudila još dulje uživanje u glaziranoj manikuri, bez osjećaja da ih je vrijeme pregazilo.

Kako izgleda nova glazed manikura Hailey Bieber?

Zanosna osnivačica kozmetičkog brenda Rhode još se uvijek ne namjerava oprostiti od manikura koje zgledaju poput šećerne glazure na krafnama.

Dok je prošle godine bila fokusirana na bijele i nježno ružičaste nijanse, čini se da glazed manikura 2.0 osmišljena u bež nijansi s laganim ružičastim podtonom, a osmislila ju je njezina omiljena stručnjakinja za nokte Zola Ganzorigt koja je otkrila i koje je točno lakove koristila kako bi postigla ovaj look na rukama slavne Hailey Bieber.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

“Glazirana manikura nikad neće izaći iz mode”, napisala je uz fotografije manikure koje je osmislila za Hailey tijekom priprema za after-party nakon dodjele Oscara.

Od kojih točno lakova nastaje čarolija zvana glazirana manikura Hailey Bieber?

Zahvaljujući Zoli, sada i to znamo.

Evo od čega se sve sastoji “tajna formula”:

Riječ je o lakovima brenda OPI, a Zola kombinira sadržaje čak četiri različite bočice.

  • GelColor Stay Strong Base Coat
  • GelColor in Bare My Soul
  • Chrome Effects in Tin Man Can
  • GelColor Stay Shiny Top Coat

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Zola Ganzorigt (@nailsbyzola)

druge vijesti