HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Franka Batelić nedavno se pohvalila svojom novom frizurom. Zanosna pjevačica pratitelje na društvenim mrežama oduševila je poludugom kosom s pramenovima boje vanilije, koje je u omiljenom frizerskom salonu stilizirala u trendi valovitu frizuru koja joj odlično pristaje. Valovita frizura Franke Batelić nekim je čudom ovaj tjedan ponovno duga, a kako je do toga došlo, pročitajte u nastavku.

Valovita frizura Franke Batelić ponovno je “maksi duljine”

Premda joj u privatnom životu u posljednje vrijeme odgovara poluduga duljina kose, Franka Batelić za scenu i snimanja preferira jako dugačku kosu.

PROČITAJTE: Morate poslušati kako Franka Batelić izvodi veliki hit Taylor Swift

Tako je i došlo do ponovne promjene stajlinga kose pa je za potrebe snimanja nove kampanje za njezin kozmetički brend Frankly Beauty, valovita frizura Franke Batelić “ponovno narasla”.

Franka Batelić duga kosa valovi hello magazine croatia valovita frizura Franke Batelić

 

Naravno, ova transformacija dogodila se uz pomoć ekstenzija, a moramo priznati da lijepoj pjevačici svaka duljina kose izvrsno pristaje.

Franka Batelić duga kosa valovi hello magazine croatia valovita frizura Franke Batelić

Čini se da je riječ o ljetnoj kampanji

Na svojim Instagram storyjima Franka je otkrila da je studio pretvorila u malu ljetnu oazu kako bi snimila nove fotografije za svoje popularne beauty proizvode.

Fotografije je Franka snimala odjevena u kratke traper hlačice i sivu majicu s američkim izrezom, a nije propustila ni priliku da iz šale zapjeva pred ventilatorom.

druge vijesti