HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Američka glumica Jennifer Lawrence osvanula je na dodjeli nagrada GLAAD u Los Angelesu odjevena u crnu haljinu s dubokim prorezom i s fantastičnom frizurom kojom je potvrdila – duboki razdjeljak na stranu vratio se na velika vrata. O razdjeljku na stranu, koju generacija Z naziva “milenijalskim razdjeljkom” već se neko vrijeme govori, a sada je jasno – ako želite biti u trendu, poigrajte se češljem za kosu i isprobajte razdjeljak koji već neko vrijeme nosi Kendall Jenner, a koji je upravo isfurala i Jennifer Lawrence.

Jennifer Lawrence razdjeljak na stranu

Razdjeljak na stranu u stilu Jennifer Lawrence glamurozno je osvježenje

Frizeri će znati da je ovo frizura u stilu Veronice Lake, a TikTokeri će reći da je riječ o “razdjeljku u stilu milenijalaca”.

PROČITAJTE: Megan Fox napokon predstavila frizuru koju možemo (i želimo) kopirati

Kako god bilo, duboki razdjeljak na stranu pravo je osvježenje ako se želite odmaknuti od zalizane kose i razdjeljka na sredini, a nemojte se čuditi ako vam sa svih strana krenu stizati komplimenti jer tim malim potezom možete promijeniti svoj look i zablistati uz novu iskru.

Jennifer Lawrence razdjeljak na stranu

Kako nositi razdjeljak na stranu?

Jennifer Lawrence odlučila se za najglamurozniju verziju koja uključuje raskošne valovite slapove kose na jednoj strani i kosu zalizanu na drugoj strani lica, no ovakav razdjeljak može se nositi na više načina.

Odlično izgleda uz lepršavi bob, wet look frizure, visoki i niski rep, ali i uz kovrčavu kosu i ukosnicu čiji je zadatak istaknuti hit razdjeljak proljeća.

druge vijesti

tajna izgleda

Tajne zanosnog izgleda modela Victoria Secreta

Najljepše žene svijeta otkrile nekoliko jednostavnih ali korisnih tajni i savjeta koje koriste za postizanje zanosne ljepote i održavanje besprijekornog izgled, a njihove savjete lako možete primijeniti i vi.

Beauty

25 svibnja 2024