HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Odlučujete li se češće na promjene krajem godine, nakon dočeka Nove ili kad proljeće zakuca na vrata?

U zadnjim mjesecima godine frizerski saloni puni su žena koje smatraju kako bi im dobro došao mali makeover zbog kojeć će dotjerano i poletno ući u novu godinu, a među njima se našla i poznata hrvatska pjevačica Danijela Martinović koja se odlučila na drastični rez. Nova frizura Danijele Martinović značajan je odmak od dosadašnjeg stila, a uvijek vedroj pjevačici odlično stoji.

Nova frizura Danijele Martinović: hit frizura uz malo iznenađenje

Danijelu Martinović navikli smo gledati s poludugom kosom i zavjesa šiškama, najčešće u valovitom ili polupodignutom izdanju.

Nova frizura Danijele Martinović

Ovih dana Danijela se odlučila na drastičnu promjenu te izmijenila sve – od duljine preko stajlinga pa sve do boje kose.

Nova frizura Danijele Martinović elegantan je kratki bob, koji je i ove sezone izuzetno popularan, a pjevačica ga nosi u ispeglanom izdanju.

Nova frizura Danijele Martinović

Uz novu duljinu kose Danijela se odlučila i na malo iznenađenje u obliku skrivenih pramenova s lila odsjajem u kosi.

“Vi već dobro znate koliko volim početke, a u svakom novom početku leži čarolija transformacija”, napisala je Danijela na svom Instagram profilu uz fotografije nove frizure.

Nova frizura i nove odluke

Nova frizura Danijele Martinović

“Kraj godine najčešće donosi nove odluke, tako smo se odlučili na novu frizuru i boju za Danijelu. Kosu smo pobojali u blond nijansu sa violet odsjajem, skratili smo kosu na bob/lob koji već neko vrijeme vlada modnom scenom pa smo odlučile obilježiti 2023. sa kratkom i zdravom kosom.”, napisala je Katica Topčić koja je u svom salonu Fabula de Forma osmislila makeover za poznatu hrvatsku pjevačicu.

PROČITAJTE: Modna kuća zaslužna za najpopularniju haljinu 2000-ih pohvalila suradnju Barbare Repe i Danijele Martinović

Novu frizuru Danijela je predstavila u odjevena u još jedan atraktivan stajling koji je osmislila Barbara Repe – udobnu H&M sivu haljinu s dugim rukavima i dolčevitom i crnim natikačama sa zanimljivim detaljima.

Nova frizura Danijele Martinović

druge vijesti