HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Jeste li znali da postoje tablete za čišćenje lica bez vode? Zvuči nevjerojatno, zar ne? Beauty portali ovih su se dana raspisali o inovativnom načinu čišćenja lica koje je predstavila jedna eco-friendly beauty tvrtka koja se već dulje vrijeme poigrava sa sličnom kozmetikom.

Kako bi se stvorila dovoljna količina proizvoda za čišćenje lica dovoljno je samo nekoliko kapi vode, a upravo takva nevjerojatna, ekološka formula mogla bi mnogo značiti ne samo danas, već i u budućnosti.

Njega lica beauty news hello magazine croatia hrvatska tablete za čišćenje lica bez vode

Budućnost je stigla – tablete za čišćenje lica bez vode predstavljaju zanimljivu ideju beauty rutine

Seadrop Skincare mijenja igru ​​sredstava za čišćenje lica svojom bočicom suhih, bezvodnih tableta za pranje lica. Ovu zanimljivu inovaciju za Seadrop je kreirala je tvrtka Serene Advani, a formula za proizvod Hydrating Seafoam Cleanser stvarala se više od dvije godine i inspirirana je njezinim indijskim naslijeđem.

PROČITAJTE: Nitko poput nje ne zna koliko je njega lica važna – vizažistica Marina Mamić otkrila nam je sve svoje beauty tajne

Tvrtka Serene Advani već je poznata po maskama s natpisom “samo dodajte vodu” u kojima se koristi mješavina autentične indijske gline, brašna i praha poput multani mitti, kurkume i sandalovine. Sad je tu ideju podigla na novu razinu uz suhe tablete Seadrop koje je dovoljno zdrobiti u ruci, dodati nekoliko kapi vode i sve pomiješati kako biste stvorili pjenu kojom ćete oprati lice.

Tablete za čišćenje lica bez vode su veganske i eco friendly u punom smislu

Pri izradi ovakvih tableta ne koriste se umjetni konzervansi, a riječ je o čistoj veganskoj formuli bez okrutnosti, a koristi se i ambalaža koja se može ponovno puniti bez otpada. Tradicionalna sredstva za čišćenje lica sastoje se od gotovo 90% vode, što rezultira upotrebom umjetnih konzervansa kako bi proizvod bio stabilan jer voda razmnožava bakterije.

Osim što su zanimljive i inovativne, ove kapsule odlično čiste lice i pomažu na cilju do blistavog tena, kažu brojni strani beauty portali.

Uistinu zanimljivo!

druge vijesti