HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Revolucionarni serum, koji upravo slavi svoj 1. rođendan, zbog iznimne potražnje već više puta je bio rasprodan, a euforija zadovoljnih korisnica na društvenim mrežama s nevjerojatnim promjenama izgleda prije/nakon još uvijek traje.

U povodu prvog rođendana njezine glavne kozmetičke zvijezde, Kozmetika Afrodita pripremila je ekskluzivnu rođendansku pogodnost od 10. 5. do 20. 5. 2024. u Afrodita shopovima u Zagrebu (Vlaška 41, Frankopanska 7 i Galleria Business Center) i na  webshop.afroditacosmetics.com

kozmetika afrodita

X LIFTING SHOT dostupan vam je s čak 25 % popusta, a ako kupite dva proizvoda, treći dobivate na dar (2 + 1 gratis). Dostupno u ograničenim količinama i samo kratko vrijeme, do rasprodaje zaliha. Više detalja potražite na webshop.afroditacosmetics.com.

Danas, samo godinu dana nakon izlaska na tržište, X LIFTING SHOT upotrebljava već više od 20 000 korisnica u više od 30 država u svijetu. Bravo, Afrodita!

DOKAZANA UČINKOVITOST

Nakon samo pet dana uporabe:

  • područje s borama: -11,3 %*,
  • dubina bora: -12,3 %*.

Nakon dva mjeseca uporabe:

  • učinak liftinga: do +77 %**,
  • volumen bora: do -100 %**,
  • dubina bora: do -62 %**.

kozmetika afrodita

*IN VIVO ISPITIVANJE za ArgirelineTM Amplfied peptid na 40 dobrovoljaca nakon pet dana uporabe dvaput dnevno.

**IN VIVO ISPITIVANJE za peptid Matrixyl® 3000 Synthe′6 TM na 25 dobrovoljaca nakon dva mjeseca uporabe dvaput dnevno.

kozmetika afrodita

PROSLAVITE S AFRODITOM

U povodu prvog rođendana svoje glavne kozmetičke zvijezde, Kozmetika Afrodita pripremila je ekskluzivnu rođendansku pogodnost od 10. 5. do 20. 5. 2024. u Afrodita shopovima u Zagrebu (Vlaška 41, Frankopanska 7 i Galleria Business Center) i na webshop.afroditacosmetics.com.

kozmetika afrodita

X LIFTING SHOT dostupan vam je s čak 25 % popusta, a ako kupite dva proizvoda, treći dobivate na dar (2 + 1 gratis). Dostupno u ograničenim količinama i samo kratko vrijeme, do rasprodaje zaliha.

X LIFTING SHOT Afrodita Professional dostupan je ekskluzivno u Afrodita Beauty Centrima & Shopovima u Zagrebu (Stara Vlaška 41, Frankopanska 7 i Galleria Business Centar, Iblerov trg 10), u Afrodita webshopu: https://webshop.afroditacosmetics.com/hr/x-lifting-shot-birthday te u partnerskim kozmetičkim salonima.

kozmetika afrodita

druge vijesti