HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Kate Moss, slavni britanski supermodel i party djevojka koja je devedesetih redovito punila stupce tabloida zgodama iz svojih ludih izlazaka, već godinama je posvećena holističkom načinu života koji sada želi prenijeti i na druge žene, putem kozmetike koju je osmislila s timom stručnjaka. Beauty linija Kate Moss, pod nazivom Cosmoss predstavljena je u Americi, a riječ je o wellness kozmetici za sva osjetila.

beauty linija Kate Moss

Beauty linija Kate Moss umiruje dušu, osjetila i tijelo

Nova beauty linija Kate Moss osmišljena je prema lunarnim fazama za self-care rutine u kojoj svaka žena može uživati u svom domu.

Kate Moss liniju Cosmoss predstavila je 15. studenog i izjavila kako je riječ o kolekciji za “dušu i sva osjetila” koja obećava cjelodnevnu, svakodnevnu njegu koja se može uklopiti u svačije iskustvo samonjege.

beauty linija Kate Moss

Uz veganske, čiste sastojke, početna holistička linija Cosmossa uključuje deset proizvoda u kategorijama mirisa, njege kože, biljnih čajeva i afirmacija.

Beauty linija Kate Moss inspirirana je njezinim osobnim putovanjem

“Cosmoss je inspiriran mojim privatnim putovanjem dobrobiti i samootkrivanja kako bih pronašla unutarnji sklad, ravnotežu i ljubav”, izjavila je slavna manekenka.

Ponovno je predstavljen i miris Sacred Mist, koji je već osvojio publiku i kritiku, a koji je sada dostupan je u dvije veličine na službenoj stranici brenda Cosmoss.

beauty linija Kate Moss

Kate Moss osmislila ga je u suradnji s homeopatkinjom i alkemičarkom Victoriom Young, s idejom da “podiže i smiruje, njegov miris donosi emocionalnu ravnotežu, zaštitu i uzdižući osjećaj unutarnjeg mira kada se koristi.”

druge vijesti