HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Intenzitet te prve strasti nakon nekoliko mjeseci polako se smanjuje i evoluira do stabilnog i pouzdanog partnerskog odnosa. Razvijaju se intimnost i povjerenje, uspostavlja se posvećenost. Ali strast moramo njegovati jer je ona ključna komponenta duge kvalitetne veze i braka. I zato, fokusirajte se jedno na drugo, provodite više vremena zajedno, dijelite iskustva i ciljeve, rastite zajedno – to su uobičajeni savjeti.

A jedan od najljepših je – iznenadite i razveselite jedno drugo s vremena na vrijeme. To će unijeti dašak svježine u vaš odnos i uživat ćete oboje.

Pravo iznenađenje može biti odlazak na večeru, lijepo putovanje ili poklon. Što može bolje uzburkati strasti od novog opojnog mirisa koji budi privlačnost?! Otkrijte svoju unutrašnju vatru uz zadivljujući blend novih Avonovih mirisa za nju i njega – „Attraction Awaken“.

Ove mirise kreirali su svjetski poznati parfumeri uz pomoć umjetne inteligencije kako bi dobili miris koji će probuditi sva osjetila i strast u vama! U dubinama ovog eliksira mogu se naslutiti note kože koje daju osjećaj kao da su čista strast i adrenalin uvučeni u svaku kap. Miris ambre izaziva osjećaj izvanvremenske senzualnosti dok su note drveta natopljenog rumom dodale opojnu dubinu.

PROČITAJTE: Novi Avon mirisi vas pozivaju na pravu ljetnu avanturu

Svakim nanošenjem, ovaj miris obavija zavodljivim zagrljajem, poput svilenog ogrtača koji klizi preko gole kože. To je miris koji obećava ukradene poljupce, sastanke obasjane mjesečinom i šaputavim priznanjima. Uz pomoć „Attraction Awaken“ i ti i tvoj partner možete zajedno ponovno zapaliti plamen strasti i oživjeti ljubav koja vas je spojila.

Novi “Attraction Awaken” miris za nju i njega dostupni su u Avonovom katalogu po cijeni od 22,50 € (169,53 kn), kao i na www.avon.hr

druge vijesti