Želite unijeti zabavni novitet na vaš uskršnji stol i iznenaditi sve koji očekuju tradicionalna punjena jaja, francusku, šunkicu i vezicu luka? Humus od cikle brz je i jednostavan za pripremu, a osim što je prepun zdravih sastojaka zbog kojih se nećete osjećati loše kad njime namažete još jednu krišku prepečenog kruha, lako ga možete isprobati više puta prije samog Uskrsa.
Uz to, njegova prekrasna ružičasta boja apsolutno je u skladu s proljećem i osvježavajuć akcent na svakom svečanom stolu.
Humus od cikle: Donosimo čak dva recepta
Tradicionalno se humus radi od slanutka, no mi vam donosimo dva različita recepta – u jednom slanutak mijenja bijeli grah. Zdrava cikla na vaš će stol donijeti osvježenje i boost vitamina i minerala koji će sve oduševiti.
Ako ste mislili da ste probali sve verzije talijanske klasike - razmislite ponovno. Ovo nije obična lazanja, niti je klasična focaccia. Ovo je dekadentna, sočna, hrskava fuzija koja miriše na nedjeljni ručak i izgleda kao san u obliku kruha. Tri sloja tijesta, bogat bešamel, moćan mesni ragu s crnim vinom i dašak parmezana za hrskavi završetak...
Rodom iz Makarske, Marko Andrijašević se nakon 15 godina provedenih u Francuskoj vratio kući i pokrenuo Marendologiju - projekt čije nas fotografije i snimke ljeta u Dalmaciji vraćaju u djetinjstvo.
Na nedavno održanom HELLO! partyju, najglamuroznijoj proslavi najjače svjetske licencije u povijesti Hrvatske, gdje su se okupili najutjecajniji protagonisti domaće scene, zablistao je onaj koji ne prestaje pomicali granice - Marco Cuccurin.