HELLO
Domagoj Kukec

Poznati hrvatski glazbeni duo Ivanka Mazurkijević i Damir Martinović Mrle oduševljavaju gdje god se pojave. Ovaj put oduševili su fanove ekscentričnim outfitima.

Ovaj multitalentirani duo nastupa pod imenom Mr.Lee & IvaneSky, a ovom prigodom održali su koncert u Splitu.

U backstageu su se častili dobrim crnim vinom, međutim, njihov modni izbor ostavio je bez daha.

U svojem prepoznatljivom izdanju s gigantskim brkovima i duhom 70-ih, Mrle je pozirao u zmijskom prsluku i hlačama istog uzorka, a na nogama je nosio cipele sa zvjezdastim dizajnom.

Ivanka Mazurkijević i Mrle

Ivanka Mazurkijević i Mrle ostavljaju bez daha

Ponosna Ivanka imala je također zmijski sako i zmijske hlače, koje je iskombinirala uz smeđe cipele.

Ivanka Mazurkijević i Mrle

Oboje su sjali zajedno, baš kao rock zvijezde 1970-ih godina.

Ivanka Mazurkijević i Mrle

“Ovaj vikend u Splitu. Pa u Sisku za trio Mr.Lee&Ivanesky bio je prava poslastica, uživancija. Svi uključeni poklonili su nam, a nadamo se i mi njima, jedan art trenutak. Love You All, Volimo Vas Sve! Hvala!!!!”, napisala je puna elana pjevačica na Instagramu uz zajedničke fotke.

druge vijesti

Sunce mamino

Film o mladenačkom odrastanju očarat će poznati filmski festival

Dugometražni igrani film scenarista i redatelja Koste Đorđevića SUNCE MAMINO, čija je hrvatska koproducentica Ivana Marinić Kragić iz Marinis Media, premijerno će se prikazati 13. srpnja u natjecateljskom programu Manjinske koprodukcije na 71. Pulskom filmskom festivalu. Film je svjetsku premijeru imao u studenom 2023. godine na filmskom festivalu ''Black Nights Film Festival / JustFilm – Youth and Children’s Film'' u Talinu, a nakon Pule očekuju se projekcije na festivalima u Supetru i Vukovaru.

Film/TV

03 srpnja 2024