HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Legendarna kanadska pjevačica Celine Dion nedavno se pojavila u javnosti, što se na žalost rijetko događa zbog opake i rijetke bolesti, sindroma ukočene osobe, s kojim se već neko vrijeme bori. Celine se pojavila u Las Vegasu na hokejaškoj utakmici u kojoj je domaća ekipa igrala protiv kanadskih Edmonton Oilersa.

Ovaj je posjet označio jedan od rijetkih Celineinih javnih izlazaka od njezine dijagnoze, ponudivši obožavateljima uvid u njezinu otpornost i zarazan humor.

Nakon njezina iznenađujućeg povratka u javnost na ceremoniji dodjele Grammyja u veljači, prisutnost 55-godišnje ikone na hokejaškoj utakmici novo je iznenađenje koje je obradovalo njezine fanove.

Celine Dion družila se s hokejašima kanadskog tima

Edmonton Oilersi podijelili su zadivljujuće snimke na svom službenom Instagramu, otkrivajući Celineinu divnu interakciju s igračima.

Poznata po svojoj živahnoj osobnosti, nasmijala je svlačionicu svojim razigranim oponašanjem hokejaša, očaravajući sve svojom opuštenom imitacijom njihovog ponašanja na ledu.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Edmonton Oilers (@edmontonoilers)

Meni je uzbudljivo — ti veliki dečki, a u običnim cipelama. Ne mogu ih ni zamisliti na klizaljkama sa svom opremom“, duhovito je komentirala Celine dok je demonstrirala čučeći položaj, pretvarajući se da vitla hokejaškom palicom.

Odjevena u džemper-haljinu krem boje od kašmira pokazala je da je njezin stil ostao besprijekoran, s platinasto plavom kosom elegantno svezanom u punđu, upotpunjenu velikim naušnicama.

Njezina prirodna ljepota je zablistala, uz minimalnu šminku dok se družila s hokejašima.

Celine Dion kao svaka prava Kanađanka obožava hokej

Svoju ljubav prema hokeju duhovito je pojasnila: “Imam tri sina. Što mislite da svake večeri gledaju, Ljepoticu i zvijer?“. Hokej je naravno najpopularniji sport upravo u njezinoj Kanadi.

Oilersi su najavili nadolazeću epizodu svoje dokumentarne serije The Drop, u kojoj će biti prikazan i ovaj susret. “Mislim da je ona velika osoba. Mislim da je na neki način zapovijedala prostorijom“, razmišljao je jedan igrač, priznajući njezinu karizmatičnu prisutnost.

Celineina dijagnoza sindroma ukočene osobe, rijetkog neurološkog poremećaja koji napada tjelesne živčane stanice, podijeljena je s javnošću u prosincu 2022. U prosincu 2023. njezina je sestra otkrila progresiju neizlječivog sindroma, napomenuvši da Celineviše nema kontrolu nad mišićima.” Ipak, ako je suditi prema ovim snimkama, čini se da je pretjerivala.

druge vijesti