HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Među celebrity parovima koje su mnogi zaboravili nalaze se Cher i Tom Cruise, Sandra Bullock i Bradley Cooper, Ashton Kutcher i January Jones, Zendaya i Jacob Elordi, ali i Minnie Driver i Matt Damon. Glumica se i danas sjeća kako joj je prekid s Mattom slomio srce i žao joj je što tada uz nju nije bio netko tko bi joj mogao reći da će sve biti dobro.

U nedavnom intervjuu prisjetila se tužnih trenutaka nakon prekida i otkrila što bi s današnjim iskustvom rekla mladoj Minnie.

celebrity par prekid hello magazine croatia hrvatska Minnie Driver i Matt Damon

Prizor iz filma Good Will Hunting, na čijem su se snimanju Minnie i Matt zaljubiliPROFIMEDIA

Minnie Driver i Matt Damon upoznali su se na snimanju filma “Good Will Hunting”

Minnie Driver i Matt Damon upoznali su se 1997. godine na snimanju filma Good Will Hunting koji je postao veliki hit i bio nominiran za čak devet Oscara.

PROČITAJTE: Još jedna suradnja prijatelja – Matt Damon glumit će glavnu ulogu u novom trileru Bena Afflecka

Minnie je tada vjerovala da je Matt “onaj pravi”, no on ju je ostavio nekoliko tjedana prije dodjele Oscara na koju je doveo novu djevojku.

celebrity par prekid hello magazine croatia hrvatska Minnie Driver i Matt Damon

Matt je ostavio Minnie nekoliko tjedana prije no što je nastala ova fotografijaPROFIMEDIA

Britanska glumica tada nije mogla vjerovati što se dogodilo, a i dan danas se prisjeća trenutka iz mladosti zbog kojeg je nakratko prestala vjerovati u ljubav.

Minnie Driver otkriva što bi rekla 25-godišnjoj sebi u toj situaciji

Danas 54-godišnja Minnie Driver nastupila je u emisiji “The Jennifer Hudson Show” i progovorila o emotivnom razdoblju nakon razlaza s godinu mlađim Damonom 1998 godine.

Voditeljica Jennifer Hudson komentirala je kako je Minnie tada dospjela na mnoge naslovnice nakon što su svi počeli komentirati njezin tužan izraz lica kad su Matt Damon i Ben Affleck osvojili nagradu za najbolji originalni scenarij na dodjeli Oscara 1998.

celebrity par prekid hello magazine croatia hrvatska Minnie Driver i Matt Damon

Minnie je otkrila što joj se dogodilo samo nekoliko tjedana prije i izjavila:

“Voljela bih da sam joj mogla reći: ‘Dušo, super je, možeš slaviti i život će biti sjajan, lijep, težak i nevjerojatan. Opet ćeš voljeti, bit će u redu.’”

druge vijesti