HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Tko je omiljeni partner ili partnerica sa snimanja Jacka Blacka? Američki komičar uz duhoviti komentar u svom tipičnom stilu otkrio je o kome je riječ te time fanovima dao do znanja da je jedan od najljepših romantičnih filmova koje mnogi gledaju u vrijeme Božića, The Holiday i njemu ostao u divnom sjećanju. Jack Black u filmu The Holiday glumi Amerikanca u kojeg se Britanka koja se mijenja s Cameron Diaz postepeno zaljubljuje, a upravo mu je ta glumica i dan danas najdraži glumački partner sa snimanja.

Jack Black u filmu The Holiday vidio je robota u očima Kate Winslet

Dok je početkom godine promovirao film Kung Fu Panda 4, 54-godišnji glumac otkrio je koja mu je od bivših kolegica najdraža i kao iz topa ispalio – Kate Winslet!

PROČITAJTE: Ovo je Playboyeva zečica s kojom je Justin Timberlake prevario Cameron Diaz

“Znaš što? Prva koja mi pada na pamet je Kate Winslet”, rekao je Jack Black za Entertainment Tonight o mnogima omiljenoj glumici.

Jack Black Kate winslet hello magazine croatia hrvatska Jack Black

“Kate Winslet i ja ćemo vam reći zašto. Bila je moja najdraža kolegica koju sam imao jer kad je pogledate u oči izgleda kao da je stvarno prisutna”, rekao je Jack o svojoj kolegici iz filma The Holiday.

Jack Black Kate winslet hello magazine croatia hrvatska Jack Black

“Imam osjećaj da kad je pogledate u oči vidite samo sjenu robota”, dodao je.

Što to točno znači, nije objasnio.

druge vijesti