HELLO
Domagoj Kukec

Slavni Luciano Plazibat, najbolji mladi plesač u Hrvatskoj, objavio je još jedan poseban video na svojem Instagramu. Novom objavom nasmijao je fanove do suza.

Naime, na simpatičnom videu možemo vidjeti omiljenog plesača u raznim pozama straha – zbog toga što ga je svako malo prepadao njegov cimer Igor Barberić.

Luciano je, dok je boravio kod Igora, često doživljavao srčani udar, zbog toga što se Igor stalno sakrivao i iskakao ispred Luciana, pa je Luciano nakon svakog jumpscarea doslovno ostajao bez daha.

Luciano Plazibat volio je provoditi vrijeme sa svojim cimerom, koji mu je bio poput brata i poput supruga, odskočna daska i oslonac u životu, no jako se bojao njegovih “prepada”. Sada je pronašao svoj stan, pa je siguran od Igorovih strašenja.

PROČITAJTE: Nikad nisam javno ovo spominjao – Luciano Plazibat otkrio kako mu je sve Igor Barberić pomogao u karijeri

U opisu smiješne objave plesni čarobnjak je napisao: “Nakon dvi godine cimerstva PAKAO JE ZAVRŠIJA! Hell is over!! Uz sve lipo sta sam prozivljava kod @igorbarberic … ovo je nešto šta nebi NIKAD NIKAD PONOVIA. Kad sam u stanu toster me može pripast a kamoli ovo. Uzivajte u mojim ispadima i oprostite za psovke… izađe iz mene tia to ili ne.”

Lucianova iskrena ispovijest je, naravno, samo komične prirode. Mladi multitalentirani umjetnik ponosan je na svoje prijateljstvo s poznatim koreografom Igorom, te mu je zahvalan za nesebičnu podršku u životu.

Luciano Plazibat oduševio kao Kylie Minogue

Ovog mladog plesača odnedavno gledamo u hit showu Tvoje lice zvuči poznato. Nedavno je Luciano oduševio kao Kylie Minogue, izvodeći njezinu hit pjesmu Padam Padam. Ovaj svestrani plesač, umjetnik i influencer jedna je od omiljenih osoba na javnoj sceni, a svojim šarmom i talentom i dalje će nas oduševljavati.

Jedva čekamo apsolutno sve čime će nas Luciano razveseliti!

druge vijesti

Sunce mamino

Film o mladenačkom odrastanju očarat će poznati filmski festival

Dugometražni igrani film scenarista i redatelja Koste Đorđevića SUNCE MAMINO, čija je hrvatska koproducentica Ivana Marinić Kragić iz Marinis Media, premijerno će se prikazati 13. srpnja u natjecateljskom programu Manjinske koprodukcije na 71. Pulskom filmskom festivalu. Film je svjetsku premijeru imao u studenom 2023. godine na filmskom festivalu ''Black Nights Film Festival / JustFilm – Youth and Children’s Film'' u Talinu, a nakon Pule očekuju se projekcije na festivalima u Supetru i Vukovaru.

Film/TV

03 srpnja 2024