Ako ste se pitali može li moda s premijera filma “Dune: Part Two” biti još bolja, odgovor je da

Zendaya i Timothee Chalamet upravo su se pojavili u Seoulu u "pasent" kombinezonima.

21 veljače 2024

Zendaya i Timothee Chalamet PROFIMEDIA
HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Modna tema dana ponovno su Zendaya i Timothee Chalamet. Nakon predivne haljine Alaia u Parizu i nevjerojatnog zlatnog kompleta kuće Louis Vuitton, Zendaya se na premijeri filma “Dune: Part Two” pojavila odjevena u kultnu robotsku kreaciju Thierryja Muglera što su modni znalci proglasili ultimativnom pobjedom. Ako ste se pitali može li nevjerojatna modna igra sa svjetskih premijera filma koji svi iščekuju podići za još jednu razinu, zaista morate pogledati fotografije iz Seoula gdje se glumačka ekipa upravo nalazi.

Zendaya i njezin stilist Law Roach ponovno su oduševili, a ovaj put se u priču uključio i Timothee Chalamet, poznat po svojoj ljubavi prema avangardnoj i androgenoj odjeći.

Zendaya i Timothee Chalamet

Zendaya i Timothee Chalamet odjenuli su “pasent” kombinezone

Na premijeru filma u Južnoj Koreji Zendaya i Timothee Chalamet stigli su odjeveni u identične kombinezone u drugačijim bojama, a okupljeni obožavatelji poludjeli su od oduševljenja i zatrpali Instagram fotografijama fantastičnog glumačkog para.

PROČITAJTE: Kako postati modna ikona – Zendaya odjenula slavnu robotsku kreaciju Thierryja Muglera

Kombinezoni izrađeni od mekane umjetne kože sa brojnim patentnim zatvaračima fantastično stoje i Zendayi i Timotheeju, a stižu iz proljetne kolekcije za 2024. godinu modnog brenda Juun. J.

Zendaya i Timothee Chalamet

Zendaya je zablistala u kombinezonu boje breskve, dok je zgodni Timothee odabrao svjetlosivu varijantu.

Svoj kombinezon Zendaya je upotpunila štiklama s potpisom Christian Louboutin, a Timothee je obuo sive čizme u nijansi svog kombinezona.

Simpatičan glumački duo koji je oduševio ovim pojavljivanjem, pred fotografe je stigao i sa sličnim frizurama.

Mladoj glumici frizer je kosu ošišanu na bob stilizirao u opuštene, raščešljane valove, a dečko Kylie Jenner dobio je sličnu frizuru.

Zendaya i Timothee Chalamet

druge vijesti

sergej deportacija

Skandal koji potresa estradu: Sergej Trifunović u ljubavnom kaosu, deportacija i optužbe za nasilje samo su vrh ledenog brijega

Sergej Trifunović, poznati glumac i kontroverzna figura javne scene, posljednjih mjeseci proživljava turbulentnu osobnu dramu koja je privukla pažnju medija. Njegov brak s 24 godine mlađom Riječankom Isidorom Mijanović, nekada predmet javnog interesa zbog njihovih izjava o ljubavi i povezanosti, sada se raspada u atmosferi skandala, optužbi i pravnih komplikacija.

Celebrity News

23 listopada 2024