HELLO
Stipe Vukšić

Bivša producentica glazbenih spotova tuži hip-hop mogula Russella Simmonsa jer ju je navodno silovao kasnih 90-ih.

Žena, identificirana kao Jane Doe, u svojoj tužbi podnesenoj u utorak tvrdi da ju je suosnivač Def Jam Recordingsa, koji sada ima 66 godina, prikliještio na krevetu i silovao kad je posjetila njegov stan na Manhattanu kako bi dobila njegovo odobrenje za glazbeni spot.

Gđa. Doe je odbila njegovo navaljivanje i rekla mu da stane nekoliko puta”, navodi se u tužbi, prenosi Variety.

Russell Simmons više je puta osumnjičen za silovanje

Rekla mu je da je ‘ozbiljna’ i da ‘to i misli‘. Ali gospođa Doe bila je silom prikliještena, nije se mogla pomaknuti pod njegovom težinom, a gospodin Simmons je nije htio poslušati.”

Simmons, osramoćeni hip-hop mogul koji je pobjegao na Bali 2017. nakon što ga je više žena optužilo za silovanje i seksualno zlostavljanje, bio je tema dokumentarca iz 2020. usredotočenog na optužbe za seksualno zlostavljanje i uznemiravanje.

Anonimna prijaviteljica rekla je da je u svojoj priči primijetila poznati obrazac u odnosu na ono što su druge žene navodno doživjele sa Simmonsom.

Kad je gospođa Doe saznala za priče drugih žrtava, bila je iznenađena koliko su slične njezinom vlastitom užasnom iskustvu u rukama gospodina Simmonsa“, stoji u tužbi.

Tužiteljica je tvrdila da ju je Simmons seksualno uznemiravao u njezinom uredu na poslu prije navodnog napada.

Žena koja ga tuži tvrdi da joj je silovanje uništilo karijeru

Njezini odvjetnici su rekli za Variety da je karijera njihove klijentice bila u usponu prije navodnog incidenta.

Bila je ponosna na svoje doprinose rastućem glazbenom žanru hip-hopa, ali njezin naporan rad i glazbenu karijeru poremetio je i izbacio iz tračnica g. Simmons, bogata i moćna slavna osoba čije je bogatstvo i utjecaj omogućilo da njegovo nasilno ponašanje desetljećima bude nekažnjeno”, rekli su odvjetnici.

russell simmons

Russell Simmons stoji iza karijera brojnih zvijezda rapa i hip-hopa.FOTO: Profimedia

Sada kao uspješna spisateljica i producentica u industriji zabave, traumatična iskustva Jane Doe sa Simmonsom ponavljaju iskustva mnogih drugih žena koje je desetljećima lovio.”

Russell Simmons tvrdi da nikada nikoga nije silovao

Anonimna žena je u tužbi rekla da je dala otkaz u Def Jamu nakon navodnog silovanja i da sada pati od disocijacije, depresije i anksioznosti.

Također je tvrdila da je naletjela na Simmonsa u ožujku 2023. na satu joge i odmah se “užasnula” kada je čula da je izgovorio njezino ime.

russell simmons

Russell Simmons tvrdi da nikada nikoga nije silovao.FOTO: Profimedia

Doe je u pritužbi rekla da je hip-hop producenta pitala je li u redu vježbati uz njega, na što je on navodno odgovorio: “Naravno. Što, misliš li da ću te pokušati j****i?”

Gđa. Doe je bila užasnuta”, nastavlja se u pritužbi. “Shvatila je ne samo da se nije ispričavao, nego da niti ne misli da je napad bio pogrešan.”

Simmons, koji ima dvije kćeri s bivšom suprugom Kimorom Lee Simmons, više je puta zanijekao da je ikoga prisiljavao na spolni odnos.

druge vijesti

paklena posteljna

Paklena postelja u dvorištu: Diddyjev 15-metarski krevet izazvao zgražanje dok detalji o količini dječjeg ulja šokiraju javnost

Kada su se pojavile optužbe protiv Seana 'Diddyja' Combsa, nitko nije mogao naslutiti mračnu pozadinu njegovih luksuznih zabava. Video koji prikazuje 15-metarski krevet u njegovom dvorištu ubrzo je postao viralan, dok su detalji o njegovim bizarno dekadentnim "Freak Off" zabavama s tisućama boca dječjeg ulja zgrozili javnost. Krevet koji je svjedočio neizrecivom sada je postao simbol razvrata, a mnogi se pitaju – što sve skriva taj svijet izopačenosti koji je bio zaklonjen iza raskošnih kulisa?

Celebrity News

04 listopada 2024

Katy Perry, Orlando Bloom, album 143, promocija albuma, privatnost veze, medijska pažnja, kritike, loše ocjene, provokativni sadržaj, MTV VMA, glazbeni neuspjeh, fanovi, seksualni život, intima, skandali, slavne veze

Katy Perry očajnički pokušala iskoristiti Orlanda Blooma za promociju albuma, ali plan je propao

Katy Perry je u svojoj najnovijoj, očajničkoj igri pokušala iskoristiti vlastiti ljubavni život s Orlandom Bloomom kao mamac za promociju svog novog albuma 143, no taj potez joj se obio o glavu. Umjesto eksplozije interesa, uslijedile su negativne kritike, a provokativni komentari o njihovom seksualnom životu nisu uspjeli podići prodaju. Šokantne objave i intimni trenuci koji su trebali oduševiti fanove ostavili su mnoge zgrožene – Katy je pokušala sve, ali rezultati su bili katastrofalni.

Celebrity News

04 listopada 2024