HELLO
HELLO! #HelloItsMe

Slavna pjevačica Cher (77) krajem prošle godine šokirala je kada je zatražila skrbništvo nad svojim sinom Elijah Blue Allmanom, koji ima 47 godina.

Ipak, u siječnju je sud presudio protiv pjevačice i odbio njezin zahtjev, a ta je odluka i održana.

Ali zašto se to uopće dogodilo? U obitelji legendarne glazbene ikone već dulje vrijeme traju problemi povezani s Elijahovim uživanjem droge. Međutim, njegova supruga tvrdi da je razlog zašto Cher želi skrbništvo to što je – zlostavljačica.

Da je Cher zlostavljačica tvrdi žena njezina sina

Cher je u svojoj molbi sudu utvrdila da Elijah Allman ne može upravljati svojom imovinom jer je ovisnik o drogama.

Elijah je ranije negirao tvrdnje svoje majke i rekao da je već dugo čist što se tiče droge. Dodao je u izjavi da čak i kada bi trebao skrbnika, zbog prirode okolnosti njegova majka ne bi trebala biti razmatrana kao opcija, već bi njegova supruga Marieangela King trebala dobiti ovlasti.

cher

Elijah Blue 2000-ih je imao glazbenu karijeru.FOTO: Profimedia

U svojoj početnoj tvrdnji, Cher je također tvrdila da je supruga njezina sina Marieangela King bila smetnja u njegovom sinovom putu oporavka i da mu je omogućila da nastavi ciklus zlouporabe. U dosjeu se navodi: “Sve donedavno Elijah i Angela bili su otuđeni, a njihova je burna veza bila obilježena ciklusom ovisnosti o drogama i krizama mentalnog zdravlja.” Cherin odvjetnik je tvrdio da je “u posljednje vrijeme (Cher) obaviještena i vjeruje da je Angela poduzela korake da izbaci Elijaha iz centra za liječenje gdje je primao prijeko potrebnu medicinsku skrb.”

Marieangela King je odbacila optužbe protiv svog supruga i rekla da je on “najbriljantniji glazbeni umjetnik” i “ljubazan, promišljen i velikodušan čovjek”. Rekla je da Elijah nema bipolarni poremećaj, kao što Cher tvrdi i da nikada nije primijetila takvo ponašanje dok je bio trijezan. Također je imala drugačiju verziju incidenta u centru za oporavak, prema njezinim riječima, Elijah je jednog dana iznenada poslan u centar za oporavak nalik zatvoru u Meksiku protiv svoje volje.

Nije samo Cher zlostavljačica, nego i njezina druga dva sina

Marieangela King je tvrdila: “Uz pomoć vlada Sjedinjenih Država i Meksika, 15. prosinca 2023.— dva mjeseca nakon što je Elijah stavljen u zatočeništvu — meksički savezni agenti ispratili su Elijaha iz improviziranog objekta zatvorskog tipa… u kojem je bio smješten protiv svoje volje. Ostavljen je na granici SAD-a i dočekao ga je moj odvjetnik koji ga je sigurno odvezao natrag pod moju skrb.”

cher

Elijah Blue Allman sa svojom suprugom.FOTO: Profimedia

Također je dodala: “Vjerujem da su ljudi u Elijahovoj obitelji emocionalni okidači za njega. Svjedočila sam i iskusio zlostavljanje koje je uglavnom dolazilo od Elijahove majke — podnositeljice peticije, ali također i od njegove braće i sestara — Chaza i Devona.”

druge vijesti

paklena posteljna

Paklena postelja u dvorištu: Diddyjev 15-metarski krevet izazvao zgražanje dok detalji o količini dječjeg ulja šokiraju javnost

Kada su se pojavile optužbe protiv Seana 'Diddyja' Combsa, nitko nije mogao naslutiti mračnu pozadinu njegovih luksuznih zabava. Video koji prikazuje 15-metarski krevet u njegovom dvorištu ubrzo je postao viralan, dok su detalji o njegovim bizarno dekadentnim "Freak Off" zabavama s tisućama boca dječjeg ulja zgrozili javnost. Krevet koji je svjedočio neizrecivom sada je postao simbol razvrata, a mnogi se pitaju – što sve skriva taj svijet izopačenosti koji je bio zaklonjen iza raskošnih kulisa?

Celebrity News

04 listopada 2024

Katy Perry, Orlando Bloom, album 143, promocija albuma, privatnost veze, medijska pažnja, kritike, loše ocjene, provokativni sadržaj, MTV VMA, glazbeni neuspjeh, fanovi, seksualni život, intima, skandali, slavne veze

Katy Perry očajnički pokušala iskoristiti Orlanda Blooma za promociju albuma, ali plan je propao

Katy Perry je u svojoj najnovijoj, očajničkoj igri pokušala iskoristiti vlastiti ljubavni život s Orlandom Bloomom kao mamac za promociju svog novog albuma 143, no taj potez joj se obio o glavu. Umjesto eksplozije interesa, uslijedile su negativne kritike, a provokativni komentari o njihovom seksualnom životu nisu uspjeli podići prodaju. Šokantne objave i intimni trenuci koji su trebali oduševiti fanove ostavili su mnoge zgrožene – Katy je pokušala sve, ali rezultati su bili katastrofalni.

Celebrity News

04 listopada 2024