HELLO
Domagoj Kukec

Cher je optužena da je unajmila četiri muškarca kako bi otela vlastitog odraslog sina u nastojanju da ga spriječi da se pomiri sa svojom tadašnjom suprugom, otkrili su novootkriveni dokumenti o razvodu.

Cher

Cher unajmila ljude za otmicu sina

Elijah Blue Allman, sin Cher i rock legende Gregga Allmana, podnio je zahtjev za razvod od svoje supruge Marie Angele King 2021. godine. Međutim, u studenom 2022., par se navodno ponovno povezao. Četvorica muškaraca navodno su ušla u njihov hotelski apartman u New Yorku i oteli Allmana 30. studenog, na njihovu godišnjicu vjenčanja.

Cher

Cher i Elijah Blue AllmanFOTO: PROFIMEDIA

“U ovom trenutku nemam saznanja o dobrobiti ili boravištu svog supruga”, napisala je Marie Angele King u izjavi potpisanoj 4. prosinca 2022. “Vrlo sam zabrinuta i uznemirena.”

Iako su dokumenti podneseni u prosincu 2022., ove su informacije tek ovaj tjedan postale dostupne. “Jedan od četvorice muškaraca koji su ga odveli rekao mi je da ih je unajmila majka podnositelja zahtjeva”, dodala je Marie Angela King. “Od kolovoza 2022. godine rečeno mi je da nije dopušteno da vidim ili razgovaram s Allmanom koji se trenutno nalazi na tretmanu zatvorenog tipa na lokaciji koja mi nije poznata. Također mi je rečeno da Allman nema pristup telefonu.”

Sin slavne Cher već se dugo bori s ovisnošću

Dok Elijah Blue Allman nije bio prisutan, Marie Angela King je zamoljena da napusti kuću u kojoj je par živio a koja je bila u vlasništvu Cher, izvještava Entertainment Tonight. “To sam učinila uvjerena da će moje financijske potpore stizati pravodobno i da ću si moći priuštiti stanovanje”, dodala je Marie Angele King u sudskim dokumentima. “Nisu mi dopustili da uzmem sve svoje stvari iz našeg doma, niti mi je pružena prilika da popišem našu imovinu.”

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Cher (@cher)

Elijah Blue Allman je otvoreno govorio o svojoj borbi s ovisnošću o drogama, otkrivajući da je prvi put počeo koristiti droge kao predadolescent. Nakon njegove navodne otmice, Elijah Blue Allman je proveo vrijeme u Chateau Marmont u Los Angelesu pod budnim okom skrbnika koje je unajmila Cher, izvijestio je Daily Mail. Međutim, ranije ovog mjeseca, “osoblje hotela pronašlo ga je na pločniku koji vodi do ulaza u hotel. Ležao je licem prema dolje, s rukama uz tijelo”, izvijestio je Daily Mail. Dva dana kasnije, policija je navodno Allmana ispratila iz hotela do centra za rehabilitaciju.