HELLO
Domagoj Kukec

Kevin Costner zaljubljen je u psiće.

Zvijezda serije Yellowstone na Instagramu je pokazao svojeg novog psa dok se stvari zahuktavaju između njegove bivše supruge Christine Baumgartner i njihovog bivšeg susjeda Josha Connora.

Najnoviji dodatak obitelji. Već sam zaljubljen u ovog posebnog dečka,” napisao je u opisu objave u kojoj je bilo nekoliko fotografija preslatkog psića.

Naslovna fotografija prikazuje Kevina Costnera (69) kako s ljubavlju gleda u svog četveronožnog ljubimca naslonjen na svoj kamionet.

Kevin Costner

Druga fotka prikazuje zvijezdu kako mazi štene, dok posljednja fotka prikazuje četveronožnog ljubimca kako sam sjedi na podu.

Kevin Costner

Dodao je i fotografiju na svoj Instagram Story na kojoj se vidi kako drži psića ispred zadivljujućeg zalaska sunca.

Kevin Costner

Kevin je usvojio svog novog psećeg prijatelja nedugo nakon što je objavljeno da je njegova bivša supruga bila u vezi s njihovim bivšim susjedom.

“Kevin je imao ogromnu sumnju da se nešto događa između Christine i Josha”, rekla je osoba bliska glumcu za Us Weekly.

“Njihova bliska veza bila je pravi ‘slon u sobi‘.”

“Christine smatra da se Kevin nema na što žaliti”, dodao je insajder.

“Josh je bio Christineina potpora tijekom cijelog razvoda. Ako Kevin ima problema s tim, to je njegova odgovornost.”

Christine Baumgartner (49) podnijela je zahtjev za razvod u svibnju 2023. nakon 18 godina braka, navodeći “nepomirljive razlike”.

Kevin Costner

Christine Baumgartner i Kevin CostnerPROFIMEDIA

Par je nastavio voditi sudsku bitku oko uzdržavanja djece i njihovog predbračnog ugovora, a Baumgartner je optužila svog bivšeg da je lažno predstavljao svoje financije.

Nakon što joj je dodijeljeno 129 000 dolara za mjesečno uzdržavanje za djecu, podnijela je zahtjev za podizanje iznosa, tvrdeći da odgajanje njihove djece košta mnogo više jer je luksuzni život usađen u njihov DNK.

Kevin Costner

Christine Baumgartner i Kevin CostnerPROFIMEDIA

Bivši par ima sinove Caydena (16) i Hayesa (14) te kćer Grace (13).

Par je za Page Six u rujnu 2023. potvrdio da su došli do “prijateljskog i međusobno dogovorenog rješenja svih pitanja koja se odnose na njihov brakorazvodni postupak”.

Iako pojedinosti nisu poznate, TMZ je u to vrijeme izvijestio da je Kevin pristao platiti svojoj bivšoj više nego što je bilo definirano u izvornom predbračnom ugovoru.

Kevin Costner i Jewel u vatrenoj vezi?

Od tada je, čini se, prohodao s pjevačicom Jewel.

Par je primijećen kako se druži tijekom putovanja za prikupljanje sredstava na Britanskim Djevičanskim Otocima u studenom 2023. za zakladu Jewel’s Inspiring Children Foundation.

Kevin Costner

Sljedeći mjesec TMZ je dobio fotografije Costnera čije su ruke bile oko Jewelinog struka.

“Moglo bi se reći da su pokušavali biti diskretni, ali svakome tko ih je vidio bilo je jasno da se nešto događa”, izjavio je očevidac.

“Bili su koketni i kao da je gorila vatra između njih”, tvrdi druga osoba.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jewel (@jewel)

druge vijesti