HELLO
Domagoj Kukec

Martin Short se bavi svim glasinama o njemu i Meryl Streep.

Nedavno su obožavatelji počeli nagađati da 73-godišnji glumac i 74-godišnja oskarovka hodaju, nakon što su viđeni zajedno na dodjeli Zlatnih globusa 2024.

Tijekom nedavnog pojavljivanja u podcastu ”Club Random” Billa Mahera, Martin je odgovorio na glasine o vezi nakon što je voditelj u šali nazvao njega i Meryl moćnim parom.

“Mi nismo par”, rekao je Martin. “Mi smo samo vrlo bliski prijatelji.”

Meryl Streep Martin Short

“Pa, trebali bi biti jer u Hollywoodu nema ništa moćnije od moćnog para, našalio se tada Bill. “Uspjelo je Tomu Cruiseu i Nicole Kidman, uspjelo je Bradu Pittu i Angelini Jolie.”

Meryl Streep i Martin Short zajedno u hit seriji

Ako niste znali, Martin Short i Meryl Streep nedavno su zajedno dijelili ekran u seriji Only Murders in the Building kada se Meryl pridružila glumačkoj ekipi u trećoj sezoni.

Meryl Streep Martin Short

U listopadu 2023. otkriveno je da su Meryl i njezin suprug Don Gummer razdvojeni već 6 godina. Zajedno imaju četvero djece.

druge vijesti

Sunce mamino

Film o mladenačkom odrastanju očarat će poznati filmski festival

Dugometražni igrani film scenarista i redatelja Koste Đorđevića SUNCE MAMINO, čija je hrvatska koproducentica Ivana Marinić Kragić iz Marinis Media, premijerno će se prikazati 13. srpnja u natjecateljskom programu Manjinske koprodukcije na 71. Pulskom filmskom festivalu. Film je svjetsku premijeru imao u studenom 2023. godine na filmskom festivalu ''Black Nights Film Festival / JustFilm – Youth and Children’s Film'' u Talinu, a nakon Pule očekuju se projekcije na festivalima u Supetru i Vukovaru.

Film/TV

03 srpnja 2024