HELLO
Domagoj Kukec

Razvod Meryl Streep samo je jedan u nizu nedavnih razvoda u svijetu slavnih.

Nakon što je Jada Pinkett Smith otkrila da ona i suprug Will Smith već šest godina ne žive zajedno, sada je svijet šokirala vijest da holivudska glumica Meryl Streep i njezin suprug Don Gummer, s kojim je bila u braku 45 godina, žive odvojene živote.

Razvod Meryl Streep: Već šest godina živi odvojeno od supruga

Oskarovka Meryl Streep (74) i proslavljeni kipar Don Gummer (76) razdvojeni su više od šest godina. Njihov glasnogovornik je izjavio: “Don Gummer i Meryl Streep razdvojeni su više od šest godina, i iako će uvijek brinuti jedno za drugo, odabrali su živjeti odvojene živote.”

Razvod Meryl Streep

Meryl Streep, koja je nedavno viđena na dodjeli nagrada Princesa de Asturias 2023., još uvijek nosi vjenčani prsten, no par se posljednji put zajedno pojavio na crvenom tepihu na dodjeli Oscara 2018. godine.

Meryl Streep i Don Gummer imaju četvero djece: pjevača i tekstopisca Henryja Wolfea (43), glumice Mamie Gummer (40), Grace Gummer (37) i Louisu Jacobson (30), koje su odgojili u svojoj vili u Connecticutu.

Razvod Meryl Streep

Također, imaju i petero unučadi. Njihov sin Henry ima dvoje djece sa suprugom Tamryn Storm Hawker, dok Mamie ima dvoje djece sa suprugom Meharom Sethijem. Grace Gummer je nedavno dobila prvo dijete s producentom Markom Ronsonom, dok je Louise Jacobson poznata po glavnoj ulozi u HBO-ovoj seriji “The Gilded Age.”

Par je dijelio farmu u Connecticutu te su imali prostrani stan u potkrovlju u New Yorku, no prodali su ga u siječnju 2020. za 15,8 milijuna dolara. Meryl Streep je kasnije kupila kuću u Pasadeni u Kaliforniji u srpnju 2020., vrijednu četiri milijuna dolara.

Upoznali su se još davne 1978. godine

Meryl Streep i Don Gummer su se upoznali 1978. godine, a upoznao ih je brat Meryl Streep Harry dok je glumica tugovala za svojim preminulim dečkom i kolegom Johnom Cazaleom iz filma “Lovac na jelene.” Meryl i Don vjenčali su se iste godine i od tada su svoju vezu čuvali daleko od očiju javnosti.

PROČITAJTE: Šokantno otkriće Jade Pinkett Smith – Razdvojeni šest godina prije kontroverznog šamara na Oscarima! Što nam krije u svojim memoarima?

Na pitanje o tajni njezina dugog braka, Meryl Streep je izjavila u intervjuu za Vogue 2002.: “Dobra volja i spremnost na popuštanje – i šutnja s vremena na vrijeme.”

Godine 2017., Meryl Streep je dala rijedak komentar o svome suprugu nakon što je prihvatila nagradu za najbolju glumicu za svoju izvedbu u filmu “The Iron Lady.” Tada je rekla: “Prvo ću zahvaliti Donu jer kada zahvalite svom mužu na kraju govora, oni ga prekriju glazbom. Želim da znaš da si mi dao sve što najviše cijenim u našim životima.”

PROČITAJTE: Skandalozno otkriće! Joe Jonas uhvatio Sophie Turner u tajnom razgovoru na kameri prije brutalnog razvoda! Šokantni detalji procurili u javnost!

Razvod Meryl Streep vjerojatno nije zadnji celebrity razvod koji ćemo vidjeti ove godine.