HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

I dok se njezine brojne kolegice iz Hollywooda svakih nekoliko godina rastaju i ponovno udaju, Goldie Hawn nije novak kad je brak u pitanju no ljubav života ipak je pronašla u muškarcu s kojim nikad nije stala pred oltar. 78-godišnja Goldie Hawn bila je u braku dva puta, u kojima je provela po sedam godina no otkako je upoznala Kurta Russella odlučila je da se za njega neće udati i čini se da je to bila najbolja odluka njezinog života. Goldie Hawn i Kurt Russell već su punih 40 godina u sretnoj vezi, a ovih su dana ponovno viđeni u šetnji u kojoj su izmjenjivali nježnosti poput tek zaljubljenog para.

Goldie Hawn i Kurt Russell

Goldie Hawn i Kurt Russell i u božićnom shoppingu pronalaze vremena za izmjenjivanje nježnosti

Goldie Hawn i Kurt Russell trenutno se nalaze u Aspenu, poznatom zimovalištu bogatih i slavnih gdje se ovih dana odmaraju i Kendall Jenner, Justin i Hailey Bieber i mnoga druga slavna imena.

Goldie Hawn i Kurt Russell

Par je snimljen kako šeće bajkovitim uličicama Aspena i obavlja božićni shopping, a čak i za vrijeme šetnje 72-godišnji Russell svoju Goldie nježno pridržava za ruku.

Glumci bi svako malo zastali kako bi sjeli i pomazili svog psa ili malo odmorili, a svako toliko pale su i puse koje su dežurni fotografi spremno zabilježili.

Goldie Hawn i Kurt Russell

Goldie Hawn i Kurt Russell zajedno su od 1983. godine no upoznali su se 1966.

Goldie i Kurt upoznali su se 1966. godine na snimanju Disneyjevog mjuzikla “The One and Only, Genuine, Original Family Band”, a ljubav među njima rodila se tek 15-ak godina kasnije.

“Ja sam tada ima 22 godine, a on 16”, prisjetila se Goldie. “Bio je jako sladak, ali puno premlad”. 

1983. godine ponovno su se sreli na audiciji za film “Swing Shift” i ljubav je planula.

Goldie Hawn i Kurt Russell

Goldie Hawn i Kurt Russell krajem osamdesetihPROFIMEDIA

Surađivali su na još nekoliko projekata, a 1986. godine rodilo se njihovo prvo dijete, sin Wyatt. Kad su ušli u vezu, Russell je već imao sina iz prvog braka, a Goldie dvoje djece, sina i kćer.

PROČITAJTE: Žena koja ga je spasila od ponora – Slavni par u braku je 32 godine, a počelo je spojem na slijepo

1989. godine zajedno su vodili dodjelu Oscara, kao it-mladi par Hollywooda, a tijekom veze odradili su još brojne zajedničke projekte.

Goldie Hawn i Kurt Russell danas imaju brojnu unučad i uživaju u životu, u vezi koja očarava Hollywood već desetljećima.

druge vijesti

Jelena Bošnjak

Splitska dizajnerica Jelena Bošnjak predstavlja novu kolekciju koju je posvetila ljepoti kulturnih elemenata zavičaja

Nova modna kolekcija splitske dizajnerice Jelene Bošnjak naziva „Dalmacija u bijelom snu – Bila Štorija“ inspirirana je arhitekturom, krajolikom i kulturnim nasljeđem Dalmacije poput kamenih kuća, povijesnih građevina, svjetlucavim bijelim plažama, morskom pjenom, ribarskim mrežama, čipkom i svime ostalim što krasi jadransku obalu i tradicionalne kulturno – zavičajne znamenitosti. Bijela boja kao osnovna paleta ima za cilj dočarati čistoću, eleganciju i posebnost dalmatinskog pejzaža.

Modne vijesti

01 srpnja 2024