HELLO
Domagoj Kukec

Filip Vidović, talentirani mladi hrvatski glumac, oduševio je svoje obožavatelje nedavnom objavom na svojoj Instagram priči. Glumac je podijelio zanimljiv video iza kulisa, pružajući fanovima uvid u svoju pripremu za nešto posebno.

U videu vidimo Filipa kako se javlja svojim obožavateljima iz prostora gdje se odvija proba odijela. Stilistice oko njega pomagale su glumcu u odabiru i prilagodbi odijela.

Obožavatelji su zasigurno s oduševljenjem pratili video, nagađajući o čemu se radi. Budući da je Filip poznat po svojem glumačkom talentu i stilu, moguće da se priprema za neku novu ulogu ili glamurozni event.

Dok fanovi i dalje pretpostavljaju o čemu je riječ, jedno je sigurno – Filip Vidović sprema nešto veliko i uzbuđujuće! Ovaj mladi glumac već je osvojio srca publike svojim iznimnim radom na ekranu, a sada je pokazao i svoj šarm izvan seta.

PROČITAJTE: Zgodni Marko Braić podijelio odlične fotke s putovanja u Italiju

Za sada ostaje tajna što nam Filip priprema, ali jedno je sigurno – obožavatelji s nestrpljenjem očekuju otkrivanje tajne i priliku da vide Filipa u još jednom sjajnom izdanju.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Filip Vidović (@vidovic.f)

Pratite njegov Instagram profil kako biste bili u toku s najnovijim događanjima i iznenađenjima koja nam Filip sprema!

druge vijesti

Jelena Bošnjak

Splitska dizajnerica Jelena Bošnjak predstavlja novu kolekciju koju je posvetila ljepoti kulturnih elemenata zavičaja

Nova modna kolekcija splitske dizajnerice Jelene Bošnjak naziva „Dalmacija u bijelom snu – Bila Štorija“ inspirirana je arhitekturom, krajolikom i kulturnim nasljeđem Dalmacije poput kamenih kuća, povijesnih građevina, svjetlucavim bijelim plažama, morskom pjenom, ribarskim mrežama, čipkom i svime ostalim što krasi jadransku obalu i tradicionalne kulturno – zavičajne znamenitosti. Bijela boja kao osnovna paleta ima za cilj dočarati čistoću, eleganciju i posebnost dalmatinskog pejzaža.

Modne vijesti

01 srpnja 2024