HELLO
Dina Plevnik Zamjenica glavnog urednika / Deputy editor

Svi koju su početkom dvijetisućitih pratili hip hop scenu dobro znaju tko su Ashanti i Nelly. R&B pjevačica i reper iz Atlante koji su mega uspjehe u svojim karijerama doživjeli upravo u tom razdoblju, bili su jedan od najomiljenijih parova tog razdoblja sve dok Ashanti nedavno nije otkrila kako njihova veza uopće nije bila bajna kako se mislilo. Baš zato, njezine obožavatelje iznenadila je vijest da je Ashanti trudna te da očekuje bebu s Nellyjem s kojim se ipak odlučila pomiriti.

Ashanti trudna, Ashanti i Nelly

U 43. godini Ashanti trudna s prvim djetetom

Reper Nelly, kojeg čak i oni koji ne slušaju hip hop poznaju iz suradnje s Kelly Rowland na hitu “Dilemma”, početkom godine pomirio se s Ashanti, a izvor blizak paru za USWeekly je otkrio kako se napokon odlučio smiriti i pružiti joj ono što je oduvijek i željela – sretnu obitelj.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Ashanti (@ashanti)

Bebica će biti prvo dijete 43-godišnje Ashanti dok 49-godišnji Nelly već ima dvoje odrasle djece, 29-godišnju kći i 24-godišnjeg sina.

PROČITAJTE: Slavni miljenik žena uskoro će postati tata – Batmanova djevojka objavila da je trudna

Prošlog vikenda Ashanti i Nelly su pokrenuli glasine o trudnoći kad su se pojavili na Black&White balu u St.Louisu, rodnom gradu repera Nellyja. Dok je Nelly nastupao, Ashanti ga je pogledala i znakovito se nasmiješila dok je gladila svoj trbuh, a zatim je Nelly napravio isto.

Nakon nekoliko dana, jedan od prijatelja para ipak je puknuo pod izazovom i otkrio medijima da par zaista očekuje dijete.

Vijest da je Ashanti trudna stigla je nakon prekida od 10 godina

Ashanti i Nelly izlazili su s prekidima od 2003. do 2013. nakon što su se upoznali tijekom konferencije za novinare na dodjeli nagrada Grammy. U travnju je dvojac potaknuo glasine o pomirenju kada su viđeni kako se drže za ruke na boksačkom meču u Las Vegasu.

Ashanti trudna, Ashanti i Nelly

Čini se da im je 2023. godina ipak donijela sreću.

druge vijesti