HELLO
Domagoj Kukec

Ryan Reynolds (47) nasmijao je mnoge svoje obožavatelje tijekom vikenda kada je podijelio verziju fotografije koju je fan uredio, a na kojoj je Taylor Swift pozirala s njegovom suprugom Blake Lively tijekom premijere Beyonceinog filma Renaissance Tour u Londonu.

Na fotki je Blakeino lice zamijenjeno njegovim – dok je lice Taylorinog dečka Travia Kelcea stavljeno umjesto lica pjevačice. Objava je postala prilično urnebesna i nezaboravna.

Ryan je stvari učinio još smješnijima kada je dodao opis na uređenu verziju fotografije. “Osjećam se kao da bih trebao zapamtiti ovo”, pisalo je.

Ryan Reynolds Blake Lively Taylor Swift Travis Kelce smiješno

Ryanova objava dolazi nakon što su Taylor Swift i Blake Lively privukle mnogo pažnje sjajnim trenutkom. Pjevačica hita Midnight Rain je pokazala sjajnu srebrnu haljinu bez rukava s prorezom, dok je zvijezda filma The Green Lantern nosila crno-srebrnu haljinu u stilu sakoa s rukavicama. Obje su imale dugu kosu spuštenu i izgledale su predivno dok su ponosno pokazivale svoje prijateljstvo.

Ryan Reynolds, Blake Lively i Taylor Swift dobri su prijatelji već godinama

Taylor je također pozirala za fotografije na premijeri filma Renaissance Tour, kao i s Beyonce. Podijelila ih je na svom Instagram računu i pohvalila pjevačicu, koja je također prisustvovala premijeri filma Eras Tour ranije ove godine u Los Angelesu. “Kraljica me pozvala u London. Renaissance: A Film by Beyoncé je sada u kinima!!” napisala je.

 

Pogledajte ovu objavu na Instagramu.

 

Objavu dijeli Taylor Swift (@taylorswift)

Kada Taylor Swift nije s Beyonce, provodi vrijeme s Blake i Ryanom, a oni su njezini dobri prijatelji već godinama. Talentirana pjevačica provodi vrijeme i sa svojim dečkom Travisom, s kojim je u vezi od ovog ljeta.

PROČITAJTE: Ljubavna priča najomiljenijeg para u Hollywoodu – Blake Lively i Ryan Reynolds

Jedan od njihovih najnovijih izlazaka bio je na božićnoj zabavi u Kansas Cityju gdje Travis boravi. Pridružili su im se neki Travisovi suigrači iz Kansas City Chiefsa i navodno su nosili usklađene džempere s motivom vjeverica.

druge vijesti