HELLO
Domagoj Kukec

Nova uloga Kim Kardashian je na vidiku.

Zvijezda serije Kardashians (43) trebala bi producirati nadolazeću žensku komediju The 5th Wheel i glumiti u njoj. Osnivačica Skimsa bila je prisutna na svim sastancima vezanima za komediju.

The 5th Wheel napisale su Paula Pell i Janine Brito, a pet studija dalo je ponude.

Kim Kardashian ovo nije prvo pojavljivanje na platnu. Reality zvijezda nedavno se pojavila u 12. sezoni hit serije American Horror Story, koja je emitirana u rujnu.

Kim Kardashian The 5th Wheel

Kim Kardashian u American Horror StoryPROFIMEDIA

U toj sezoni, pod nazivom Delicate, glume i Emma Roberts, Matt Czuchry i Cara Delevingne.

PROČITAJTE: Bijela kosa i crna haljina – Kim Kardashian neprepoznatljiva u novoj seriji

Uoči izlaska The 5th Wheel, izvor je ekskluzivno ispričao za Us Weekly o Kardashianinom iskustvu na setu. “Na ovom projektu radilo se mjesecima i mjesecima, a Kim je bila presretna što je prošlog mjeseca konačno počela snimati”, rekao je insajder u lipnju. ‘Ovo je iskustvo života i Kim jedva čeka da svi vide konačni proizvod.’

Kim Kardashian The 5th Wheel

Kim Kardashian je također otkrila da ide na satove glume kako bi se pripremila za ulogu u seriji. ‘Znate, to je izazov ali volim izazivati ​​samu sebe’, rekla je na Met Gali 2023.

Prije uloge u American Horror Story, Kim je imala kratke epizodne uloge u filmovima Disaster Movie, Last Man Standing, Drop Dead Diva i dala glas u dva filma PAW Patrol. Također je preuzela voditeljske dužnosti u emisiji Saturday Night Live u listopadu 2021.

PROČITAJTE: Kim Kardashian narugala se Oliviji Wilde – Hoće li Saladgate potpuno uzdrmati showbiz?

Osim glume, Kardashian također želi postati odvjetnica i spremna je polagati pravosudni ispit u veljači 2025. Priznala je da je razmišljala o napuštanju realityja kako bi se posvetila pravu.

 Kim Kardashian The 5th Wheel

“Šalim se sa svojom mamom, koja je moja menadžerica, i kažem, ‘Kim K. ide u mirovinu, a ja ću samo biti odvjetnica. Tako da možeš ići pomoći mojoj braći i sestrama i još uvijek možeš imati posao’, rekla je na samitu Time100 2023. u travnju, misleći na mamu Kris Jenner.

Nastavila je: “Bila bih jednako sretna da sam odvjetnica s punim radnim vremenom.” objasnila je. “To postaje preopterećujuće jer ima toliko toga za obaviti. Svakako bih više vremena provodila radeći to – kamere, bez kamera.”

druge vijesti